Geliştirilmiş The Last of Us Part 2 Versiyonu Geliyor

PC versiyonu için de bir işaret olabilir!

Geliştirilmiş The Last of Us Part 2 Versiyonu Geliyor

Gustavo Santaolalla, geliştirilmiş The Last of Us Part 2 versiyonu üzerinde çalışıldığını resmi duyuru öncesinde ağzından kaçırdı. Bu, daha önceden duyduğumuz bir iddiayı da teyit etmiş oldu diyebiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni The Last of Us Part 3 Detayları Sızdırıldı


Geliştirilmiş The Last of Us Part 2 versiyonu aslında uzun zaman önce bir iddia ile gündeme gelmişti. Tom Henderson, 2022 yılının Ocak ayı içerisinde Naughty Dog stüdyosunun The Last of Us Part 2 Director’s Cut üzerinde çalıştığını ve yılın ikinci yarısında satışa sunulacağını söylemişti. Şu an için böyle bir gelişme yaşanmamış olsa da, görünüşe göre böyle bir gerçekten çalışma var.

Geliştirilmiş The Last of Us Part 2 Versiyonu Yeniden Ortaya Çıktı

Yakın bir zaman önce Youtube kanalı Blender ile yapılan röportaj sırasında konuşan dizi besteci Gustavo Santaolalla, geliştirilmiş versiyonu ağzından kaçırdı.

Röportajın bir noktasında kendisine yöneltilen ve Jackson kasabasının merkezinde karakter olarak karşımıza çıkışı hakkındaki soruya cevap veren Santaolalla, oyuncuların kendisine belirli temaları çaldırtabileceği yeni versiyonun hazırlanmakta olduğunu söyleyiverdi.

Şimdilik bu geliştirilmiş versiyon hakkında başka bir şey söylenmiş değil, ama artık resmi olarak üzerinde çalışıldığını biliyoruz. Belki bu bahsi geçen versiyon, PC versiyonunun da habercisi olabilir. Elbette bunun için Sony Interactive Entertainment ve Naughty Dog tarafından yapılacak olan duyuruları beklemek gerekiyor.

2016 yılının PlayStation Experience etkinliği sırasında duyurulmuş olan The Last of Us Part 2, 2020 yılının Haziran ayında PlayStation 4 için satışa sunulmuştu. PlayStation 5 konsolunun satışa sunulmasının ardından uyumluluk güncellemesi alan ve bu sayede 60 FPS akıcılığında oynanabilen oyun, Elden Ring sonrasında en fazla Yılın Oyunu ödülü alan konumunda bulunuyor.

Çıkışının ardından ilk oyun ile oluşan hayran kitlesini kendi içerisinde bölen The Last of Us Part 2, hem hikayesi hem de senaryosunun başlarında gerçekleşen malum olaydan dolayı eleştiriler almış olsa da PlayStation markasının en çok ses getiren oyunları arasında yer alıyor. Bakalım resmi duyuru ne zaman gelecek?

Son olarak, Naughty Dog stüdyosunun halihazırda çok oyunculu The Last of Us üzerinde çalıştığını kesin olarak biliyoruz. Buna şimdi Gustavo Santaolalla tarafından yapılan açıklama ile dolaylı yoldan geliştirilmiş The Last of Us Part 2 versiyonu da eklenmiş oldu. Yakın bir zaman önce sızdırılan Part 3 detayları ise Amerika menşeli stüdyonun devam oyunu üzerinde de çalıştığına bir başka işaret daha olmuştu.

Exit mobile version