GeForce NOW’da Türkiye’ye Özel Sınırlama Getirildi

Sınırsız oyun oynamak mümkün olmayacak...

Ülkemizde GAME+ tarafından sunulan GeForce NOW’da Türkiye’ye özel sınırlama getirildi. Bu sınırlamaya bağlı olarak, Premium abonelerin ayda sınırsız oyun oynama dönemi sona ermiş oluyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GeForce Now Abonelikleri Tekrar Zamlanacak!


Avrupa ve Kuzey Amerika bölgelerinde Mac için 2017 ve PC için de 2018 yılı içerisinde faaliyete gelmiş olan GeForce Now, haftalık olarak yeni oyunlar ve dahası ile güncelleniyor. NVIDIA Tesla ekran kartlarının kullanıldığı servisin kütüphanesinde bulunan oyunları, son teknoloji bir sistem yerine yüksek hızlı internet bağlantısı ile güçlü ekran kartları ve işlemciler sayesinde RTX ve DLSS destekli olarak üst seviye kalitede oynayabiliyorsunuz. Ayrıca Freestyle, Highlights ve Ansel uygulamaları kullanılabildiğini de söyleyelim.

geforce-now-turkiye-fiyatlarina-zam-geldi-yeni-fiyatlar-ve-degisiklikler-neler

GeForce NOW’da Türkiye’ye Özel Sınırlama Uygulanıyor

Daha önceden sizlerle paylaştığımız haberimizde de aktardığımız üzere, 18 Mart 2023 tarihi itibarıyla abonelik fiyatları zamlanmıştı. Şimdi ise NVIDIA tarafından ülkemize özel ve oynanış süresinde sınırlamaya gidilen yeni bir kararın alındığı duyuruldu. Bugün itibarıyla yürürlüğe giren karara bağlı olarak, ülkemizdeki Premium aboneler artık ayda en fazla iki yüz saat oyun oynayabilecekler. Bu da, gün başına yuvarlak hesap yedi saate tekabül ediyor.

GAME+’ın NVIDIA GeForce NOW abonelerine gönderdiği e-postada, oyun oynama süresinin sınırlandırılmasının sebebi olarak, bazı Premium hesapların amacı dışında uygunsuz kullanımları gösterildi. Bu kullanımların, oyun deneyimini ve servis kapasitesini olumsuz etkilediği belirtildi. Yeni kararın bu tür kötüye ve amaç dışı kullanımların önüne geçmek için alındığı ifade edildi.

“Son dönemde GAMEPLUS’a kayıtlı bazı Premium hesapların oyun deneyimini ve servis kapasitesini kötü yönde etkileyen sonuçları olan; amacı dışında uygunsuz kullanımları olduğunu tespit ettik. Ne yazık ki; bu tür kullanımlar Premium kullanıcılarımızın oyun deneyimini negatif etkilemektedir.”

Exit mobile version