GeForce Now Servisi, Bu Hafta 10 Oyuna Kavuşuyor

Listede yine kaliteli isimler var...

Haftanın yeni GeForce Now servisi oyunları, NVIDIA tarafından yapılan açıklama ile belli oldu. Son teknoloji bir sisteme ihtiyaç olmadan, iyi bir bağlantı hızı ile oyun oynamamızı sağlayan bulut servisine on yeni oyun daha eklenecek. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: GeForce Now da Seçili Araba Modellerine Geliyor


Ekran kartı üreticisi trafından yayınlanan yeni listede, Farlanders, Blacktail, Hello Neighbor 2 ve Shadows Tactics içeriği Aiko’s Choice gibi dikkat çeken oyunlar bulunuyor. Yapılan resmi açıklamanın detayları şöyle;

1674138359_GFN_Thursday_Farlanders

Yeni Haftanın GeForce Now Servisi Oyunları

GeForce NOW kitaplığına bu hafta eklenen 10 oyuna daha hazır olun. Yeni yılın ilk ayını, Genshin Impact’in 3.4 sürümüyle keyifli bir şekilde geçirin. Oyuncular, en sevdikleri karakterlerle Sumeru’daki kum fırtınasının harap ettiği çölü keşfedebiliyor. GeForce NOW üyeleri oyunu ayrıca mobil dokunmatik kontrollerle hareket halindeyken de oynayabiliyor.

GeForce Now Hakkında

Avrupa ve Kuzey Amerika bölgelerinde Mac için 2017 ve PC için de 2018 yılı içerisinde faaliyete gelmiş olan GeForce Now, haftalık olarak yeni oyunlar ve dahası ile güncelleniyor. NVIDIA Tesla ekran kartlarının kullanıldığı servisin kütüphanesinde bulunan oyunları, son teknoloji bir sistem yerine yüksek hızlı internet bağlantısı ile güçlü ekran kartları ve işlemciler sayesinde RTX ve DLSS destekli olarak üst seviye kalitede oynayabiliyorsunuz. Ayrıca Freestyle, Highlights ve Ansel uygulamaları kullanılabildiğini de söyleyelim.

2021 yılının Mart ayı itibarıyla sunucularının ülkemizde de faaliyete geçtiği ve halihazırda PC, Mac, destekleyen televizyonlar, Chromebook, Android ve iOS üzerinden erişim sağlayabildiğiniz GeForce Now servisi, bu yıl içerisinde Hyundai, BYD ve Polestar olmak üzere seçili araba modellerine de gelecek.

Exit mobile version