GeForce Now Aralık 2021 Oyunları!

Aralık ayı boyunca toplamda 20 yeni oyun ekleniyor.

GeForce Now kütüphanesine bu hafta 9 tane olmak üzere Aralık ayı boyunca toplamda 20 yeni oyun ekleniyor. Bu haftanın yeni oyunları arasında oturum tabanlı PvE hayatta kalma oyunu Icarus, aksiyon ve macera tek oyunculu oyun Chorus ve bir RPG deneyimi olan Ruined King: A League of Legends Story yer alıyor. İşte tüm detaylarıyla GeForce Now Aralık 2021 oyunları!


İlginizi Çekebilir: GeForce Now Oyunları, Fiyatı ve Gereksinimleri


Aralık Ayında GeForce Now Kütüphanesi

GeForce Now kütüphanesine bu hafta 9 tane olmak üzere Aralık ayı boyunca toplamda 20 yeni oyun ekleniyor.

Bu hafta GeForce Now kütüphanesine katılan tüm oyunların listesi:

GeForce Aralık 2021 Oyunları

Aralık ayında kütüphaneye eklenecek tüm oyunların listesi:

GeForce Now Nedir?

GeForce Now halihazırda satın almış olduğunuz bilgisayar oyunlarını televizyonunuzda, akıllı telefonunuzda ya da tabletinizde oynayabilmenize olanak sunan bulut tabanlı oyun akış hizmetidir. Tabii bu oyunları yine bilgisayarınız üzerinden akış yaparak da oynayabilirsiniz ki, bu da güçlü bir bilgisayara olan ihtiyacınızı yok edeceği için oldukça avantajlı bir durum.

GeForce Now hizmetinden faydalanabilmek için, kullandığınız cihaza uygun olan yöntemi takip etmeniz gerekiyor. Bazı cihazlarda halihazırda bir uygulama bulunurken, bazı cihazlarda ise internet tarayıcısını kullanmanız gerekecek. Listede ilginizi çeken bir oyun var mı? Şimdiye kadar GeForce deneyimleriniz nasıldı? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version