GeForce Now da Seçili Araba Modellerine Geliyor

Sanırız yeni bir akım başladı...

Ekran kartı üreticisinin bulut oyun servisi olan GeForce Now, resmi duyuru ile seçili araba modellerine de eklenecek. Görünüşe göre, araba üreticileri arasında yeni bir akım başlıyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: NVIDIA CES 2023 Sırasında Yeni Duyurulara İmza Attı


Avrupa ve Kuzey Amerika bölgelerinde Mac için 2017 ve PC için de 2018 yılı içerisinde faaliyete gelmiş olan GeForce Now, haftalık olarak yeni oyunlar ve dahası ile güncelleniyor. NVIDIA Tesla ekran kartlarının kullanıldığı servisin kütüphanesinde bulunan oyunları, son teknoloji bir sistem yerine yüksek hızlı internet bağlantısı ile güçlü ekran kartları ve işlemciler sayesinde RTX ve DLSS destekli olarak üst seviye kalitede oynayabiliyorsunuz. Ayrıca Freestyle, Highlights ve Ansel uygulamaları kullanılabildiğini de söyleyelim.

2021 yılının Mart ayı itibarıyla sunucularının ülkemizde de faaliyete geçmiş olup da halihazırda PC, Mac, destekleyen televizyonlar, Chromebook, Android ve iOS üzerinden erişim sağlayabildiğiniz GeForce Now servisi, NVIDIA tarafından yapılan duyuru ile seçili araba modellerine de eklenecek.

Hyundai_GFN_1280_680-672x357

GeForce Now Hangi Araba Modellerine Geliyor?

Ekran kartı üreticisi yaptığı duyuru ile bulut oyun hizmeti için Hyundai, BYD ve Polestar ile ortaklık anlaşması imzaladı. Bu sayede, Epic Games, GOG ve Steam mağazaları genelindeki Cyberpunk 2077, Fortnite ve The Witcher 3: Wild Hunt dahil PC oyunları eş akış (streaming) ile bulut teknolojisi ve mobil internet kullanılarak seçili modellerde oynanabilecek.

Söylenene göre sürücüler ve ön yolcu koltuğundakiler araç hareket halinde değilken, arka yolcu koltuğundakiler ise herhangi bir zamanda oyunlara erişim sağlayabilecekler.

Hyundai modellerinde halihazırda NVIDIA destekli bilgi ve eğlence sistemleri bulunuyor. BYD bu desteği 2023 yılının ilk yarısında kazanacak iken, Polestar ise yakında çıkacak olan Polestar 3 modelinde bu teknolojiyi tüketicilere sunacak.

Son olarak, GeForce Now için RTX 4080 desteği de yine CES 2023 sırasında duyuruldu. Ultimate aboneliği olan kullanıcılar, destekleyen oyunları 240 FPS akıcılığında tam ışın izleme ve DLSS 3.0 desteği ile oynayabilecekler.

Exit mobile version