GeForce NOW Abonelikleri Yeniden Zamlandı

Bulut hizmeti cep yakmaya devam edecek...

NVIDIA tarafından sunulan ve ülkemizde de bayağı popüler olan bulut oyun servisinin, 6 Aylık Premium ve 12 Aylık Premium paketlerinin fiyatları Haziran ayında yükselmişti. Yakın bir zaman önce yaşanan gelişme ile GeForce NOW abonelikleri yeniden zamlandı. Peki güncel fiyatlar ne kadar olacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Netflix Türkiye Abonelik Fiyatları Yeniden Zamlandı


Ülkemizde oyun fiyatlarına yapılan zamlar yetmezmiş gibi, ücretli abonelik servisleri de nasibi alıyor. Geçtiğimiz günlerde, bilhassa ülkemizde Essential, Extra ve Deluxe planlarının zar zor alınacak veya hiç alınamayacak seviyelere yükseldiği PlayStation Plus sonrasında, bir başka üzücü haber de NVIDIA tarafından geldi. GeForce NOW abonelikleri yeniden zamlandı. Haziran ayındakinin aksine, bu defa bütün planlar etkileniyor.

maxresdefault_1200x600

Üzen Haber: GeForce NOW Abonelikleri Yeniden Zamlandı

Aralık ayı itibarıyla geçerli olacak zam sonrası güncel abonelik ücretleri şöyle olacak;

Avrupa ve Kuzey Amerika bölgelerinde Mac için 2017 ve PC için de 2018 yılı içerisinde faaliyete geçmiş ve halihazırda PC, Mac, destekleyen televizyonlar, Chromebook, Android ve iOS üzerinden erişim sağlayabildiğiniz GeForce NOW, haftalık olarak yeni oyunlar ve dahası ile güncelleniyor.

NVIDIA Tesla ekran kartlarının kullanıldığı ve 2021 yılı itibarıyla ülkemizde de resmi sunuculara kavuşan servisin kütüphanesinde bulunan oyunları, son teknoloji bir sistem yerine yüksek hızlı internet bağlantısı ile güçlü ekran kartları ve işlemciler sayesinde RTX ve DLSS destekli olarak üst seviye kalitede oynayabiliyorsunuz. Ayrıca Freestyle, Highlights ve Ansel uygulamaları kullanılabildiğini de söyleyelim.

Exit mobile version