GeForce Now Abonelik Ücretleri Yeniden Zamlanıyor!

Bulut servisinin abonelik ücretleri için bir zam daha!

Ülkemizde de bayağı popüler olan NVIDIA tarafından oyunculara sunulan bulut oyun servisi GeForce Now abonelik ücretleri için zam gelişmesi ile karşımıza çıktı. Peki güncel fiyatlar ne kadar olacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GeForce Now Servisi 6 Yeni Oyun ile Genişliyor


Avrupa ve Kuzey Amerika bölgelerinde Mac için 2017 ve PC için de 2018 yılı içerisinde faaliyete gelmiş olan GeForce Now, haftalık olarak yeni oyunlar ve dahası ile güncelleniyor. NVIDIA Tesla ekran kartlarının kullanıldığı servisin kütüphanesinde bulunan oyunları, son teknoloji bir sistem yerine yüksek hızlı internet bağlantısı ile güçlü ekran kartları ve işlemciler sayesinde RTX ve DLSS destekli olarak üst seviye kalitede oynayabiliyorsunuz. Ayrıca Freestyle, Highlights ve Ansel uygulamaları kullanılabildiğini de söyleyelim.

2021 yılının Mart ayı itibarıyla sunucularının ülkemizde de faaliyete geçtiği ve halihazırda PC, Mac, destekleyen televizyonlar, Chromebook, Android ve iOS üzerinden erişim sağlayabildiğiniz GeForce Now servisi ile ilgili üzücü bir haber geldi. Bu yıl içerisinde birkaç kez zamlanan abonelik hizmetleri için, 2023 yılına girmeden araya bir zam daha sıkıştırıldı.

geforce-now-yeni-zam

Yeni GeForce Now Abonelik Ücretleri Ne Kadar Olacak?

22 Aralık 2022 Perşembe günü itibarıyla yansıtılacak olan zam sonrası güncel abonelik ücretleri şöyle olacak;

Belirtilen tarihe kadar alacağınız paketler ve paket yenilemeleri mevcut rakamlar üzerinden ücretlendirilecek. Haliyle, eğer aboneliğinizi yenilemek gibi bir düşünceniz var ise bu fırsatı kaçırmamanızı önemle tavsiye ediyoruz.

Exit mobile version