Gears of War Koleksiyon Paketi Bu Yıl Duyurulabilir

Beklenen paket sonunda geliyor olabilir!

Gears of War Koleksiyon Paketi Bu Yıl Duyurulabilir

Ortaya atılan yeni bir iddiaya bakılırsa, Gears of War koleksiyon paketi bu yıl içerisinde duyurulacak. Şimdilik bir söylenti olarak kenarda tutmak yerinde olacak iken, iddianın büyük bir heyecan yarattığına şüphe yok.


İlginizi Çekebilir: Gears of War Filminin Senaristi Bulundu


1992 – 2012 yılları arasında Epic Games şirketi bünyesinde çalışmış olan Cliff Bleszinski tarafından yaratılmış olan Gears of War serisi, 2019 yılından bu yana sessizliğini koruyor. Bildiğiniz gibi Gears 6 Unreal Engine 5 ile geliştirilme aşamasında, ama bunun öncesinde bir Gears of War koleksiyon paketi görebiliriz.

Hatırlayacağınız üzere 2022 yılında, Halo: The Master Chief Collection benzeri bir Gears of War Collection paketinin duyurulacağına dair sızıntılar olmuştu. Ne var ki şimdiye kadar yeni bir gelişmeye tanık olamadık. Ancak sızıntılar tam gaz devam ediyor.

Gears of War Koleksiyon Paketi Test Aşamasındaymış

IdleSloth84_ isimli X (eski adıyla Twitter) kullanıcısı tarafından yapılan bir paylaşımda, The Infinite Podcast yayını sırasında Gears 5 dahil serinin tüm oyunlarını kapsayacak bir koleksiyon paketi için önemli bir gelişmeye değinildi. Öyle ki paketin tamamlandığı ve halihazırda da test aşamasında olduğundan bahsedildi.

Resmiyet kazanması durumunda seriye henüz giriş yapmamış olan oyuncular için bulunmaz bir fırsat olacak bu paket, önceden de iddia edildiği gibi Halo: The Master Chief Collection benzeri olacakmış. Ne var ki grafiksel anlamda bir gelişimin olup olmayacağı bilinmiyor. Bildiğiniz gibi Halo oyunlarının bir araya getirildiği pakette, bu sayede orijinal ile geliştirilmiş görsellik arasında geçiş yapabilme imkanı tanınıyordu.

Gears of War Collection paketinin bu yıl içerisinde duyurulması bekleniyor iken, henüz Microsoft tarafından herhangi bir teyit veya yalanlama gelmiş değil. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version