Gears of War Collection Önümüzdeki Ay Duyurulabilir

Xbox & Bethesda Games Showcase öncesi heyecan yaratan açıklama!

Gears of War Collection Önümüzdeki Ay Duyurulabilir

Bir iddiaya göre Microsoft ve The Coalition, Gears of War Collection hazırlığında. Önümüzdeki ay duyurulması beklenen koleksiyon paketi iddiasıyla ilgili detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Unreal Engine 5 Tren İstasyonu Videosu Kaçırmayın!


Gears of War serisi, bildiğiniz gibi Xbox markasının amiral gemilerinden bir tanesi oluyor. 1992 – 2012 yılları arasında Epic Games bünyesinde çalışan Cliff Bleszinski tarafından yaratılan ve ilk oyunu 2006 yılında Xbox 360 için çıkan Geas of War, Sera gezegenindeki insanlık ve Locust Horde arasındaki amansız mücadeleye sahne oluyordu.

Büyük bir beğeni toplayan oyun, halihazırda altıncısı Unreal Engine 5 ile geliştirilmekte olan bir seriye dönüşmüştü. Daha sonradan Gears of War: Ultimate Edition ile PC oyuncularıyla da buluşmuştu. Ne var ki sonrasında sadece Gears 4 ve Gears 5 oyunları ile bu platforma gelmişti.

Akıllarda hep soru işaretidir orijinal üçlemenin ikinci ve son halkasının yanı sıra ilk oyunun öncesinde geçen Gears of War: Judgement’ın da neden PC oyuncuları ile buluşturulmadığı. Zamanında Bleszinski uyarlamanın oldukça sıkıntılı bir süreç olduğunu dile getirmişti. Ancak görünüşe göre beklenen gün gelecek.

Bildiğiniz gibi Summer Game Fest 2022, 9 Haziran 2022 Perşembe günü TSİ 21:00 sıralarında düzenlenecek olan canlı yayın ile başlayacak iken, birkaç gün sonrasında yani 12 Haziran 2022 Pazar günü TSİ 20:00 sıralarında başlayacak olan Xbox & Bethesda Games Showcase yayını var.

Gears of War Collection Hazırlanıyor İddiası

Hareketli günler yavaş yavaş yaklaşır iken, heyecan verici söylentiler de eş zamanlı olarak ortalıkta dolanmaya başladı bile. Öyle ki Xbox Era Podcast yayını sırasında konuşan gazeteci Nick Baker, Halo: The Master Chief Collection paketinin PC platformunda gördüğü ilgi ve sağladığı başarının ardından bir benzerinin Gears of War serisi için de hazırlanıyor olduğunu söyledi. İçeriğinde de Gears of War 2, Gears of War 3 ve Gears of War Judgement olacakmış.

Koleksiyon paketinin Xbox & Bethesda Games Showcase sırasında duyurulacağını da iddia eden Baker, bu yıl içerisinde de çıkacağını sözlerine eklemiş. Elbette bu iddiayı şimdilik söylenti olarak bir kenarda tutmakta fayda var. Gelişmeleri takipte olacağız.

 

Exit mobile version