Gearbox Publishing İsim Değiştirerek Arc Games Oldu

Beklenen duyuru geldi...

Gearbox Publishing İsim Değiştirerek Arc Games Oldu

Geçtiğimiz haftalarda yapılan duyurunun ardından, Gearbox Publishing isim değiştirerek Arc Games olarak anılmaya başlandı. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Borderlands Geliştiricisi Take-Two Interactive Bünyesine Geçti


Geçtiğimiz haftalarda sizinle paylaştığımız haber ile The Gearbox Entertainment Company şirketini Take-Two Interactive tarafından satın alındığını paylaşmıştık. 2K etiketi altında bir stüdyo olarak operasyonlara devam edilecek iken, kurucusu ve Üst Yönetici konumunda yine Randy Pitchford ve yönetim ekibi tarafından idare edilecek. Ayrıca Borderlands geliştiricisi Gearbox Software, Gearbox Montreal ve Gearbox Studio Quebec stüdyoları ile Borderlands, Brothers in Arms, Duke Nukem, Homeworld ve Tiny Tina’s Wonderlands markalarının haklarını elinde tutmaya devam edecek.

Gearbox Publishing İsim Değiştirerek Arc Games Olarak Anılacağını Duyurdu

Aynı duyuruda, Embracer Group ise Cryptic Studios, Lost Boys Interactive ve Captured Dimensions stüdyolarına ek olarak adını sonradan değiştireceği Gearbox Publishing şirketini de elinde tutacak. Bugün yapılan açıklama ile de Gearbox Publishing isim değişik gündeme geldi ve artık Arc Games olarak anılacakları duyuruldu.

“Artık Arc Games olduğumuzu duyurmaktan dolayı çok heyecanlıyız!

Remnant serisi, Have a Nice Death, Star Trek Online ve Neverwinter dahil, çok sevdiğiniz markaları size ulaştıran aynı tutkulu ekibiz. Ve Gigantic: Rampage Edition, Hyper Light Breaker ve yakında 2025 yılı ve sonrası için duyurulacak çok daha heyecan verici oyunları size sunmak için sabırsızlanıyoruz!”

Son olarak Arc Games, halihazırda üzerinde çalıştıkları oyunlardan olan Hyper Light Breaker için 10 Nisan 2024 Çarşamba günü yani yarın gerçekleşecek olan Triple i Initiative Showcase sırasında yeni bir fragman yayınlayacaklarını da duyurdu. Sunumun 45 dakika kadar sürmesi ve 30 oyunun gösterilmesi bekleniyor.

Exit mobile version