GamesCom 2022 Açılış Gecesi Canlı Yayını Detayları Açıklandı

İki saatlik bir şov bizleri bekliyor!

GamesCom 2022 Açılış Gecesi Canlı Yayını Detayları Açıklandı

Geoff Keighley, yaptığı duyuru ile GamesCom 2022 Açılış Gecesi Canlı yayını hakkındaki ilk detayları bizlerle paylaştı. Görünüşe göre yine dolu dolu bir şov bizi bekliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Krafton, GamesCom 2022 Planlarından Bahsetti


Bu ay yine oyunlar ile yatıp kalkacağımız heyecan dolu günler bizi bekliyor. COVID-19 salgını nedeniyle iki yıldır dijital olarak düzenlenen Avrupa bölgesinin en büyük fuarı, bu sene geleneksel olarak düzenlenmesinin yanı sıra çevrimiçi etkinlikleriyle de karşımıza çıkacak. Esasen 24 – 28 Ağustos 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olsa da, 23 Ağustos 2022 Salı günü için bir GamesCom 2022 Açılış Gecesi Canlı yayını olacak. The Game Awards şovundan tanıdığımız Geoff Keighley tarafından sunulacak olan yayın ile ilgili detaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor.

GamesCom 2022 Açılış Gecesi Canlı Yayını Detayları Ortaya Çıkıyor

Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yapmış olan Keighley, binlerce seyircinin yerinden takip edebileceği canlı şovun iki saat kadar süreceğini ve otuzdan fazla oyunun gösterileceğini resmi olarak duyurdu.

Hangi oyunları göreceğimize dair henüz tam bir bilgi olmasa da, dün Krafton şirketinin yaptığı açıklama ile Subnautica geliştiricisi Unknown Worlds stüdyosunun sıra tabanlı, bilim-kurgu strateji türündeki yeni oyununu duyuracağını öğrenmiştik. The Callisto Protocol ve Sonic Frontiers oyunlarının da yeni bilgiler ve oynanış gösterimleri ile yerlerini almış olduklarını hatırlatalım.

Bunların dışında iki yüz elli kadar katılımcının içinde yer alacaklarını bildiğimiz Bandai Namco Entertainment, THQ Nordic, Plaion (eski adıyla Koch Media), Ubisoft ve Microsoft gibi büyük isimlerin de hem geliştirilme aşamasında olduğunu bildiğimiz oyunları hem de olası yeni duyuruları ile şova katkıda bulunacaklarını tahmin edebiliriz.

Önümüzde iki haftadan az bir zaman kaldı ve ilerleyen günlerde, daha başka detaylar açıklanabilir. Bunun için elbette bekleyip görmekten başka yapabileceğimiz bir şey varsa, o da gelişmeleri takip etmek olacak.

Exit mobile version