Gamescom 2021 Tüm Duyurular!

Geoff Keighley farkı ile Gamescom 2021 duyuruları.

Gamescom 2021 Tüm Duyurular

Sunucu Geoff Keighley eşliğinde Gamescom 2021 resmi olarak Açılış Gecesi yayını ile tüm oyunculara online olarak kapılarını açtı. Başlangıç şovunda birçok fragman, duyuru ve duyurulan oyunlar hakkında yeni haberler paylaşıldı. Sindirilecek çok şey var! Sizler için hazırladığımız bu listeden en önemli duyurulara ulaşabilirsiniz sevgili Turuncu Levye takipçileri. Gamescom 2021 tüm duyurular.


İlginizi Çekebilir: QuakeCon 2021 Duyurular!


Gamescom 2021 Duyuruları

Başlangıç şovunda birçok fragman, duyuru ve duyurulan oyunlar hakkında yeni haberler paylaşıldı. Peki hangi oyunlar sunum esnasında bizlerin beğenisine sunuldu? İşte tüm detaylarıyla duyurulan oyunlar.

Saints Row

8 yılın ardından artık yeni bir Saints Row oyunumuz var! – ve sadece Saints Row olarak adlandırılıyor. Seri tekrardan ele alınarak geliştiriliyor. Eski karakterleri ve olayları unutun. Geliştirici Volition, 2022’de çıkacak olan Saints Row’un görünüşünü ve verdiği hissi, Gamescom 2021’deki ilk fragmanda gösterdi. Yeni Saints Row, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X ve PlayStation 4 için 25 Şubat 2022’de geliyor. Epic Games Store aracılığıyla da Windows PC için çıkışını gerçekleştirecek.

Marvel’s Midnight Suns

Firaxis, XCOM’dan ilham alarak (ancak ondan çok farklı) bir Marvel süper kahraman oyunu yapıyor. Marvel’s Midnight Suns, XCOM: Enemy Unknown ve XCOM 2’nin tasarımcısı Jake Solomon tarafından yönetiliyor ve sıra tabanlı taktik savaşlarında Iron Man, Captain America, Captain Marvel, Doctor Strange, Blade, Ghost Rider ve Wolverine gibi karakterleri içeriyor. Mart 2022’de konsol ve PC’ye geliyor. İlk oynanış videosu 1 Eylül’de IGN’in resmi YouTube kanalında yayınlanacak. Merakla bekliyoruz.

 Halo Infinite

Microsoft Gamescom’da resmileştirdi: Halo Infinite, 8 Aralık 2021’de Xbox ve Windows PC’ye geliyor. Ayrıca Microsoft, Master Chief’ten ilham alınarak tasarlanan çok hoş görünümlü bir Xbox Elite Wireless Series 2 kontrol cihazı ve Halo 20. yıl dönümü Xbox’ı piyasaya sürüyor. Özel X konsolu bu yılın sonlarında çıkışını gerçekleştirecek. Nakit paranız varsa, şimdiden ön sipariş verebilirsiniz.

Horizon Forbidden West

Gerilla Games, Gamescom sunumu esnasında PS fanlarını üzecek bir bir duyuru ile karşımıza çıktı. Horizon Forbidden West, PlayStation 4 ve PlayStation 5’e Şubat 2022’de, başlangıçta planlanandan biraz daha geç geliyor. Guerrilla, çıkış tarihiyle ilgili kötü ama beklenen haberi telafi etmek için Horizon Zero Dawn için PS5’te 60 fps oynanış sağlayan yeni bir yama yayınladı. PS5 sahipleri ilk oyuna gelen bu yamayı ücretsiz olarak indirebilir.

Death Stranding: Director’s Cut

Death Stranding: Director’s Cut’ta neler olacak? Kojima Productions, oyuna eklenecek yeni özellikleri tanıttığı tam 9 dakikalık bir video yayınladı. Kargo fırlatıcı gibi yeni teslimat araçları ve düşme hasarını azaltan botlar yeni sürümde bizleri bekliyor. Buddy Bot da daha ayrıntılı olarak gösterildi; Bu, Sam Porter Bridges’in daha fazla yük taşımasına, hatta tüm taşıma işini Buddy Bot’un yaptığı gibi sürmesine izin veren yeni bir özellik. Ayrıca oyuncuların silahlarla pratik yapabilecekleri ve yüksek puanlar için “rekabet edebilecekleri” bir atış poligonu da var.

Call of Duty: Vanguard

Call of Duty: Vanguard’ın ilk oynanış videosu karşımızda! Vanguard’ın ilk oynanış görüntüleri, Sledgehammer Games’in dört savaş alanına yayılan küresel çatışmasının kalbindeki dört karakterden biri olan Polina Petrova (Laura Bailey tarafından seslendiriliyor) karakteriyle Stalingrad’da geçen bir oyun seviyesinden geliyor. Grafikler muazzam. Hikaye için heyecanlıyız.

Cult of the Lamb

Cult of the Lamb kült lideri olan sevimli bir koyun olarak oynadığınız yeni bir oyun. Üssünüzü inşa etmeniz,… ahem… sürünüzü toplamanız, ölülerinizi gömmeniz ve ayrıca görünüşe göre yanlış giden çeşitli ritüellerde onları savunmanız gerekecek. Henüz oyunun çıkış tarihi hakkında bir bilgi yok.

Midnight Fight Express

Polonya’da tek bir kişi tarafından geliştirilen Midnight Fight Express, 2022’de konsollara çıkacak olan tepeden tırnağa bir komedi dövüş oyunu. Akıcı ve kanlı bir oynanış stiline ev sahipliği yapan oyunumuzun animasyonların fazlasıyla kaliteli gözüktüğünden bahsetmeye bile gerek yok.

Riders Republic

Riders Republic ile yapabileceklerinizin sınırı yok! 28 Ağustos’a kadar Riders Republic beta’ya ücretsiz bir şekilde katılabilir ve arkadaşlarınızla beraber biraz çılgınlık yapabilirsiniz. Beta şu anda PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X ve PC’de mevcut.

Lego: The Skywalker Saga

Sonunda! Dokuz Star Wars filmini tek bir Lego oyununda oynama şansı 2022 baharında elinize geçecek. Neredeyse evrendeki tüm Star Wars karakterleri ve olayları, devasa görünümlü bir macerada bizlerin beğenisine sunulacak. Oyunda özgürce seyahat edebileceğimiz birçok bölge de yer alacak.

Synced Off-Planet

İlk olarak 2019’da gösterilen Synced Off-Planet’in bilimkurgudan koparılmış öncülüne yeni bir bakış atma şansına eriştik: nanomakineler dünyayı tüketmeye başladığında, hayatta kalmak için tek umudumuz kendi güçlerini onlara karşı çevirmek. Fragman pek bir şey vermiyor ancak az çok ne beklememiz gerektiğini anlayabiliyoruz.

The Outlast Trials

Kooperatif korku oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Red Barrel Games, The Outlast Trials’ı korku severler için getiriyor getiriyor. Tek başınıza veya çok oyunculu modda en fazla üç arkadaşınızla oynanabilir, hayatta kalmak için çeşitli korkularla birlikte yüzleşebilirsiniz. The Outlast Trials 2022’de çıkışını gerçekleştirecek. İlk oynanış fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz.

DokeV

Pearl Abyss’in yeni oyunu DokeV sonunda resmi olarak ilk kez paylaşılan oynanış videosuyla oyunculara gösterildi. Oynanış fragmanı, Dokebi’nin hünlük yaşantısını ele alıyor. Grafikler şahane duruyor. Bakalım ana oyun nasıl bir deneyim sunacak hep beraber bekleyip göreceğiz.

Jurassic World Evolution 2

Artık Jurassic World Evolution 2 için bir çıkış tarihimiz var ve 8 Kasım’da PS5, Xbox Series X ve PC’ye geliyor. Hemen şimdi de ön sipariş verebilirsiniz. Oyununun ilk oynanış fragmanına yukarıda ulaşabilirsiniz.

Far Cry 6

Ekim ayında gelecek olan Far Cry 6 için yeni bir hikaye fragmanı yayınladı. Giancarlo Esposito Castillo’nun Anton Castillo’su, kendi insanlarından kaç kişiyi öldürürse öldürsün, Yara adasını yeniden harika yapmaya kararlı bir Başkan. Sebep? İstese de istemese de oğlunun miras alacağı bir cennet yaratmak. Bunun bir parçası olarak, kölelerin kanser tedavisi için ölümüne çalıştıkları Viviro çalışma kamplarını bu fragmanda görüyoruz.

Blood Hunt

Blood Hunt, Masquerade battle royale oyununda Toreador vampir klanını ön plana çıkarıyor. Gururlu ve güzel bir kan emici ırkı olarak bilinen Toreador, müttefikleri için ışınlanma veya iyileştirme alanı gibi yetenekler kullanmakta. 7 Eylül’de Steam üzerinden erken erişime açılacak. Bu yüzden dişlerinizi hazırlayın deriz…

Marvel Future Revolution

Midnight Suns, Opening Night Live sırasında gösterilen tek Marvel oyunu değildi. Dün mobil cihazlar için çıkışını gerçekleştiren Marvel Future Revolution’da şovun bir parçası olarak sunum esnasında boy gösterdi. Sadece farklı kahraman evrenlerinin buluştuğu bazı etkileyici dövüşleri görmekle kalmadık, aynı zamanda mobil oyun dünyasının da ne kadar geliştiğine bu oyun ile şahit olmuş olduk. Korkutucu ama gerçek… Oyunu şu an ücretsiz olarak iOS ve Android cihazlarınız için indirebilirsiniz.

Age of Empires 4

28 Ekim çıkış tarihinden önce ortaya çıkan yeni oynanış görüntüleri, tarihin üç farklı noktasına odaklandı – Yüz Yıl Savaşı, Moskova’nın Yükselişi ve Kutsal Roma İmparatorluğu. Fragmana yukarıdan ulaşabilirsiniz.

Sifu

Sloclap’in yakında çıkacak olan oyunu Sifu’nun 2022’ye ertelenmesinin ardından artık onaylanmış bir çıkış tarihi var. Oyunu 22 Şubat 2022’de oynayabileceksiniz. Çıkış tarihine oyunun kısa bir ön izlemesi de eşlik etti.

Peki siz Gamescom 2021 tüm duyurular hakkında ne düşünüyorsunuz? Sunum sizleri tatmin etti mi? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version