Gamescom 2020 İptal Edildi!

Üzülmeyin...

Alman Oyun Endüstrisi Derneği, Gamescom 2020’nin iptal edildiğini resmi olarak duyurdu. Hükümetin koronavirüs sebebiyle halka açık etkinlik yapılmasını yasaklamasından sonra bu kararın alındığı belirtildi. Gamescom 2020 iptal edildi. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: E3 2021 Ne Zaman Düzenlenecek?


Gamescom 2020 için İptal Kararı

Alman Oyun Endüstrisi Derneği, Gamescom 2020’nin iptal edildiğini resmi olarak duyurdu. Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan karar sonucu etkinlik fiziksel olarak gerçekleştirilemeyecek. Satın alınan tüm bilet paraları etkinliğe katılım gösterecek oyunculara geri iade edilecek.

Alman Oyun Endüstrisi Derneği, Almanya’nın Köln şehrinde gerçekleşmesi planlanan etkinliğin dijital formatta sunulması adına çalışmalara başladığını da açıkladı.

Gamescom 2020Konu hakkında yapılan yazılı açıklamaya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

“Dijital formatta Gamescom sunumu gerçekleştirmek için çalışmalara başladığımızı duyurmak isteriz. Ağustos ayının sonunda milyonlarca oyuncu ile birlikte yeni oyun duyuruları ve güncel bilgileri Gamescom çatısı altından sizlere aktarmak için sabırsızlanıyoruz. Bu sefer sadece dijital olarak düzenlenecek olsa da kesin bir şey var o da Gamescom oyun dünyasının kalbi olmaya devam edecek.”

Son olarak The Game Awards’ün sunucusu ve kurucusu Geoff Keighely, Gamescom 2020 canlı yayınının 24 Ağustos’ta gerçekleşeceğini ve açılış konuşmasını bizzat kendisinin yapacağını sosyal medya hesapları üzerinden takipçileri ile paylaştı.


Peki ya siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle ve diğer takipçilerimiz ile paylaşmayı unutmayın.

 

Exit mobile version