Gamedec Türkçe Dil Desteği Geliyor!

Oyunun fiyatı da yarı yarıya düştü!

Gamedec Türkçe Dil Desteği Geliyor!

Anshar Studios tarafından geliştirilen ve Anshar Publishing tarafından yayınlanan Rol Yapma Oyunu, 16 Eylül 2021 tarihinde satışa sunulmuştu. İzometrik kamera açısından oynanan Gamedec Türkçe dil desteği kazanmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Baldur’s Gate 3 için Artık 2023 Yılını Bekleyeceğiz


Sanal dünyalardaki suçları çözmeye bir oyun dedektifi rolünde olduğumuz Gamedec, savaş içermeyip tek oyunculu hikaye anlatımına odaklı olarak ilerliyor. Yirmi ikinci yüzyılın Varşova şehrinde geçen senaryo boyunca zekamızı kullanarak tanıdıklardan ve şüphelilerden bilgi topluyor, planları ortaya çıkartıyor, hayat kurtarıyor ve sanal dünyalar ile içinde yaşayanlar arasındaki ilişkileri ortaya çıkartıyoruz.

Çıkışı sonrasında, ülkemizdeki oyuncu topluluğu tarafından oyuna Türkçe dil desteğinin getirilebilmesi için bir hayli çaba sarf edilmişti. Geliştirici ekip Ekim ayında müjdeyi vermiş olsa da, uzun zamandır yeni bir gelişme yaşanmamıştı. Ta ki bugüne kadar.

Gamedec Türkçe Dil Desteği Ne Zaman Geliyor?

Anshar Studios ve çeviriyi yapan Aibell ekibi, Twitter üzerinden yaptıkları yeni açıklama ile 1.5 versiyonlu güncelleme ile 26 Nisan 2022 tarihinde Türkçe dil desteğinin ve kısmi seslendirmelerin Gamedec oyununa ekleneceğini duyurdular.

Bahsi geçen duyurunun adından, bir güzel gelişme de Steam tarafında yayınlandı ve Gamedec oyununa bölgesel fiyatlandırma da yapıldı. Bunun sonucunda, 135 TL’ye satılan oyun artık 64.99 TL’ye satılıyor. Yani eğer oyunu satın almak gibi bir düşünceniz vardıysa, bundan daha iyi bir zaman olamaz diye düşünüyoruz.

Gamedec Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version