Game Pass Tanıtım Fiyatı Promosyonu Sonlandırıldı

Üzdü...

The Verge sitesine yapılan açıklama ile Game Pass tanıtım fiyatı promosyonuna son nokta koyuldu. Bu da demek oluyor ki, yeni abone olsanız dahi 29.99 TL ile başlamanız gerekecek. Xbox küresel iletişimler başkanı Kari Perez tarafından yapılan açıklama haberimizde.


İlginizi Çekebilir: CMA’dan Önemli Activision Blizzard Açıklaması


Biz oyuncular için velinimet olan Game Pass, 2017 yılının Mayıs ayında Xbox Live Gold kullanıcılarına ve Haziran ayında da tüm Xbox kullanıcılarına sunulmuştu. 2019 yılı itibarıyla PC platformuna da gelen ücretli abonelik servisi, her ay iki safhada güncelleniyor ve değişen sayıda yeni oyun eklenir iken yine değişen sayıda oyun da çıkartılıyor.

Standart planın ücreti 29.99 TL ve Ultimate planın ücreti de 44.99 iken, servise ilk kez abone olacak olan kullanıcılar için Microsoft, yıllardır tanıtım fiyatı promosyonu ile karşımıza çıkıyordu ve 5.90 TL karşılığında aylık abonelik alabiliyorduk. Elbette bitiminde, 29.99 TL ile devam etme durumundaydık.

xbox-game-pass

Game Pass Tanıtım Fiyatı Promosyonuna Veda!

Her ne kadar anlaşmalı ve birinci parti stüdyoların oyunları ilk günden servise eklendiği cezbedici bir katalog oluşturulmuş olsa da, ilk kez abonelik alacak kullanıcılar için üzücü bir gelişme yaşandı. Game Pass tanıtım fiyatı promosyonu kaldırıldı ve gelecekte de geri dönüş yapacakmış gibi görünmüyor.

Xbox küresel iletişimler başkanı Kari Perez tarafından The Verge sitesine yapılan bildiride, şu sözlere yer verilmiş:

“Xbox Game Pass Ultimate ve PC Game Pass için önceki tanıtım teklifini durdurduk ve gelecekte yeni aboneler için farklı pazarlama promosyonlarını değerlendiriyoruz.”

Şu an için bahsi geçen bu ‘farklı pazarlama promosyonları’ hakkında herhangi bir detay verilmiş değil. Bakalım Amerika menşeli şirket, yeni abonelerin aklını çelmek için neler düşünüyor? Gelişmeleri takipte olacağız.

Öte yandan, bildiğiniz gibi Xbox Game Pass Arkadaşlar & Aile Planı üzerinde çalışılıyor. Bu bağlamda aboneler, Game Pass aboneliklerini dört arkadaşı veya aile bireyi ile ortak kullanabilecek. Geçtiğimiz yıl içerisinde birden fazla ülkede testine başlanmıştı. Bu yıl içerisinde de dünya genelinde kullanıma sunulması bekleniyor.

Exit mobile version