Game Pass Tanıtım Fiyatı Promosyonu Geri Döndü!

Zammın ardından güzel bir haber mi desek?

Mart ayında kaldırılan Game Pass Tanıtım Fiyatı promosyonu artık geri döndü. Ne var ki bu defa iki önemli değişiklik söz konusu. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: GTA V Game Pass Servisine Geri Döndü!


Bildiğiniz gibi Game Pass servisinde, standart ve Ultimate olmak üzere farklı ücretlendirmelere sahip iki ayrı abonelik seçeneği bulunuyor. Ancak ilk defa abone olacaklara için özel bir ‘Tanıtım Fiyatı’ fırsatı sunuluyordu. İlk ay için geçerli olup, sonrasında da esas fiyata dönüş yapılıyordu.

Bu promosyon, Mart ayının sonlarına doğru sürpriz bir şekilde kaldırılmıştı. Gelişme üzerine The Verge sitesine açıklamalarda bulunan Xbox küresel iletişimler başkanı Kari Perez, “Xbox Game Pass Ultimate ve PC Game Pass için önceki tanıtım teklifini durdurduk ve gelecekte yeni aboneler için farklı pazarlama promosyonlarını değerlendiriyoruz.” demişti.

Bildiğiniz gibi Microsoft, dün itibarıyla yeni Game Pass abonelik fiyatlarını hayata geçirmişti. Bu bağlamda, ülkemizde aylık standart PC ve Xbox Games abonelik fiyatı 79.99 TL ve aylık Ultimate abonelik fiyatı ise 120.99 TL olmuştu.

xbox-game-pass

Game Pass Tanıtım Fiyatı Promosyonu Yeniden Sunuldu

Zammın ardından yeni bir duyuru daha yapan Amerika menşeli şirket, Polonyalı XGP sitesi tarafından fark edilen bir detaya göre ‘Tanıtım Fiyatı’ fırsatını geri getirdi. Ne var ki sadece PC Game Pass ve Xbox Game Pass Ultimate için geçerli olacak. Konsol tarafında standart Xbox Game Pass aboneliği için ne yazık ki böylesi bir fırsat sunulmayacak.

Bir diğer dikkat çeken detay ise, fırsatın sadece yeni abone olacaklar için geçerli olmayacak olması. Öyle ki, belirli bir zamandan sonra yeniden abonelik almaya karar vermeniz durumunda da bu fırsattan yararlanabilmemiz mümkün olacak. Bir sonraki ay, duruma göre 79.99 TL veya 120.99 TL ücret ile aboneliğinize devam edebileceğiz.

Bakalım promosyon kalıcı olarak mı geri döndü, yoksa belirli bir süre sonra yeniden kaldırılacak mı? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version