Game Pass Şubat 2024 Oyunları Duyuruldu

Resident Evil 3, Bloodstained ve dahası...

Microsoft tarafından yapılan duyuru ile Game Pass Şubat 2024 oyunları ortaya çıktı. İçlerinden bir tanesinin bugün itibarıyla servise eklendiği listede, toplamda sekiz oyun bulunuyor iken iki oyun daha ayrılacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Beklenen Xbox Etkinliği Önümüzdeki Hafta Düzenlenecek


Game Pass Şubat 2024 oyunları listesine baktığımızda, Bloodstained: Ritual of the Night ve Resident Evil 3 hayli dikkat çeken olduğunu görebiliyoruz.

Game Pass Şubat 2024 Oyunları

XGP_Coming_Soon_Feb_24-4f1a55ca0d3db4aa0ca3-1900x1080

Listedeki oyunlardan Anuchard halihazırda kütüphaneye eklenmiş iken, Train Sim World 4 için 7 Şubat, Madden NFL 24 için 8 Şubat, Resident Evil 3 için 13 Şubat, A Little To The Left ve Bloodstained: Ritual of the Night için 14 Şubat, PlateUp! için 15 Şubat ve Return to Grace için de 20 Şubat tarihini beklememiz gerekecek.

Resident Evil 3, Şubat ayındaki safhanın önce çıkan ismi oluyor. Bir kez daha Jill Valentine rolünde olduğumuz oyunda, Raccoon Şehri’nden kaçmak için zamana karşı yarışıyoruz. Ancak olaylar tam da bu noktada daha da karışıyor. Çünkü Jill, orijinal oyundaki Konak Hadisesi’nden kurtulmayı başaranlardan bir tanesi ve Umbrella Şirketi’nin Raccoon Şehri’ndeki zulmüne tanık olan olanlardan sonuncusu olması dolayısıyla doğrudan bir hedef haline geliyor. Şirket de bu bağlamda nihai gizli silahı Nemesis’i devreye sokuyor.

Listedeki diğer oyunlardan Bloodstained: Ritual of the Night, Madden NFL 24 ve Train Sim World 4 de bakmanızı tavsiye edebileceğimiz oyunlar arasında yer alıyor.

Son olarak, 15 Şubat 2024 Perşembe günü de iki oyun Game Pass kütüphanesinden ayrılacak. Bu oyunlar, PC tarafında Galactic Civilization III ve Opus: Echo of Starsong. Opus: Echo of Starsong aynı zamanda bulut ve konsol tarafında da servisten ayrılacak.

Exit mobile version