Game Pass Şubat 2023 Oyunları Duyuruldu

Yeni aya girişimizin ardından, Microsoft tarafından yapılan duyuru ile Game Pass Şubat 2023 oyunları da belli oldu. Bu defa bizleri altı yeni oyun bekliyor iken, ayın ortasında da bir bu kadar oyun servisten ayrılacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Cities: Skylines – Remastered PS5 ve Xbox Series’e Geliyor


Game Pass Şubat 2023 Oyunları Ortaya Çıktı

TW_ComingSoon_2.8.2023-9b1d0acc4fe5726aa39d

Listedeki oyunlardan Madden NFL 23 ve SD Gundam Battle Alliance yarın itibarıyla servise geliyor iken, Mount & Blade II: Bannerlord 14 Şubat, Cities: Skylines – Remastered 15 Şubat, Shadow Warrior 3: Definitive Edition 16 Şubat ve Atomic Heart da 21 Şubat tarihinde aboneler ile buluşacak.

Yeni oyunlardan Atomic Heart, en fazla dikkat çekenlerden bir tanesi oluyor. Bizi internetin, hologramların ve robotların çoktan icat edildiği alternatif bir Sovyetler Birliği dönemine götürecek olan oyunda, P-3 kod adlı ruhsal dengesi bozuk bir KGB ajanı rolünde olacağız. Amacımız ise iletişimin gizemli bir şekilde kesildiği üretim tesisini araştırmak.

Atomic Heart dışında, Mount & Blade II: Bannerlord, eğer şehir kurma simülasyonlarından hoşlanıyorsanız Cities: Skylines – Remastered ve Shadow Warrior 3: Definitive Edition da mutlak suretle denemeniz gereken oyunlar arasında yer alıyor.

Son olarak, 15 Şubat 2023 Çarşamba günü Game Pass servisinden ayrılacak olan altı oyun ise şöyle;

Exit mobile version