Game Pass Şubat 2022 Oyunları Hangileri Olacak?

CrossfireX, Contrast, ARK: Ultimate Survivor Edition ve dahası...

Game Pass Şubat 2022 oyunları resmi olarak duyuruldu. Kısa bir süre önce Xbox Wire sayfasına eklenen yeni bir görsel ile abonelere sunulacak olan yeni oyunlar ortaya çıkmıştı. Microsoft, yaptığı duyuru ile listeye tam anlamıyla resmiyet kazandırmış oldu. Bizleri yine dolu dolu bir liste bekliyor diyebiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Game Pass Ocak 2022 Oyunları Belli Oldu


Game Pass Şubat 2022 Oyunları Belli Oldu

Game Pass Şubat 2022 Yeni Oyunlar

Yeni eklenecek olan oyunlardan Contrast, Dreamscaper ve Telling Lies için 3 Şubat, Besiege, CrossfireX, Edge of Eternity, Skul: The Hero Slayer ve The Last Kids on Earth and the Staff of Doom için 10 Şubat, ARK: Ultimate Survivor Edition ve Infernax için de 14 Şubat tarihini beklememiz gerekecek.

Bu ayın yeni oyunlarının arasında en fazla dikkat çekenlerinden birisi, elbette CrossfireX. CrossfireX senaryo modu, Remedy Entertainment ve Smilegate Entertainment ortaklığıyla geliştiriliyor. Operation Spectre bağlamında Asya ve Güney Amerika bölgeleri dahil dünya genelindeki birçok büyük yerlere gideceğiniz senaryoda, Black List ile Global Risk arasındaki çatışmanın fon hikayesini öğreneceğiz.

Macera türündeki Contrast, FMV yapısındaki Telling Lies, ARK: Ultimate Survivor Edition ve Edge of Eternity de yeni verilecek olan oyunlardan diğer dikkat çekenler arasında yer alıyor.

Son olarak, ay sonunda altı oyun daha servis dışı kalacaklar. Eğer aralarından ilginizi çeken oyun veya oyunlar varsa, aboneliğiniz ile % 20 indirimli olarak satın alabiliyorsunuz. Açıklanan liste ise şöyle:

Exit mobile version