Game Pass Benzeri Spartacus Hakkında Yeni Detaylar

Bakalım bütçemizi zorlayacak rakamlar ile mi karşılaşacağız?

Game Pass Benzeri Spartacus Hakkında Yeni Detaylar

Jeff Grubb, yaptığı açıklamalar ile Game Pass benzeri Spartacus servisinin ücretlendirmeleri hakkında önemli detaylar sundu. Sony Interactive Entertainment henüz bu servisin adını bile ağzına almadığı için, şimdilik söylenti olarak bir kenarda tutmakta fayda var ama Grubb tarafından paylaşılan bilgiler genelinde teyit edildiği için kesin gözüyle de bakabiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PlayStation Game Pass Servisine Phil Spencer’dan Destek


Her ne kadar resmi olarak duyurulmamış olsa da, Sony Interactive Entertainment kendi Game Pass sistemi üzerinde çalıştığına dair güçlü söylentiler dolanıyor. PlayStation Now ve Plus aboneliklerini birleştirecek olan bu servisin, İlkbahar mevsiminde faaliyete geçebilir.

Spartacus kod adıyla hazırlanan bu servis, üç farklı aşama ile kullanıcıların karşısına çıkartılacak. Haliyle her bir aşamanın da farklı bir ücretlendirmeye sahip olacağı düşünülür iken, son aşamanın bütün eski PlayStation oyunlarına erişim hakkı sunacağı söyleniyor.

Duyurulmasının oldukça yaklaştığı tahmin edilen Spartacus için yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Her ne kadar detaylar şimdilik Sony tarafından onaylanmamış olsa da, kaynağın oldukça sağlam olması neticesinde kesin gözüyle bakabiliriz gibi.

Game Pass Benzeri Spartacus Ücretlendirmeleri Nasıl Olacak?

VentureBeat sitesinden Jeff Grubb, yakın bir zaman önce gerçekleştirdiği Grubbsnax şovunda yaptığı açıklamalar ile bahsi geçen Game Pass benzeri sistemin aşamalarına göre ücretlendirmeleri hakkında önemli bilgiler sundu.

Yapılan açıklamaya göre, en alt seviye olup PlayStation Plus ile aynı olacak Essential için 10 dolarlık bir ücret gerekecek. PlayStation Plus ve mevcut PlayStation Now kataloğunu birleştirecek olan Extra aşaması 13 dolar iken, en ilgi çekici olan Premium ise 16 dolar. Bu son aşama, Extra’ya ek olarak yeni oyunlar için deneme süresi, klasik oyunlara erişim ve bulut eş akış (steaming) imkanı sunacak.

Ülkemizde aylık PlayStation Plus aboneliği, bildiğiniz gibi şu an için 40 TL. Haliyle Essential için de 40 TL gibi bir fiyat biçilebilir. Ne var ki diğer iki aşama için şimdilik bir tahminde bulunmak zor ama kısmen uygun bir fiyat ile karşımıza çıkılabilir. Tabii ki bekleyip görmekten başka yapılabilecek bir şey şu aşamada yok. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version