Game Pass Nisan 2023 Oyunları Listelendi

Listede Ghostwire: Tokyo da var!

Yeni aya girişimizin ardından, Microsoft tarafından yapılan duyuru ile Game Pass Nisan 2023 oyunları da belli oldu. Bu defa bizleri beş yeni oyun bekliyor iken, ayın ortasında ise yedi oyun da servisten ayrılacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GeForce Now Servisine Nisan’da 23 Oyun Eklenecek


Game Pass Nisan 2023 Oyunları Ortaya Çıktı

Xbox-Game-Pass-April-Wave-1-4-0559d4f01076cf2ed74d

Loop Hero bugün itibarıyla servis üzerinden erişilebiliyor iken, listedeki diğer oyunlardan Iron Brigade için 6 Nisan, Ghostwire: Tokyo için 12 Nisan, NHL 23 için 13 Nisan ve Minecraft Legends için de 18 Nisan tarihini beklememiz gerekecek.

Bu safhanın öne çıkan oyunu ise Ghostwire: Tokyo. Tango Gameworks tarafından geliştirilmiş ve Bethesda tarafından PC ve konsol tarafında bir yıllığına PlayStation 5 için satışa sunulmuş olan oyun, en nihayetinde Xbox Series konsoluna da geliyor. İlk günden Game Pass servisine eklenecek olan Ghostwire: Tokyo’nun hikayesi, adından da anlayabileceğiniz üzere Tokyo şehrinde geçiyor. Visitors adı verilen dünya dışı ruhların şehri istilası altında olan şehirde, doğaüstü güçlere sahip olan Akito olarak biz ise, bu ruhlar ile mücadele eder iken, yaşanan bu tuhaf olayların arkasındaki gizemi ortaya çıkartabilecek olan Hannaya maskesi giyen bir grup ile karşı karşıya geliyoruz.

Ghostwire: Tokyo dışında, Loop Hero ve Minecraft Legends da sizlere bir hayli keyifli anlar yaşatacağını düşündüğümüz oyunlar arasında yer alıyor.

Yeni eklenen oyunların haricinde, başta da bahsettiğimiz gibi 15 Nisan 2023 tarihi itibarıyla yedi oyun daha listeden ayrılıyor. Microsoft tarafından oluşturulan liste şu şekilde;

Exit mobile version