Game Pass Nisan 2022 Oyunları Açıklandılar

Life is Strange: True Colors, Lost in Random, MLB The Show 22 ve dahası...

Oyun abonelik hizmetlerinin olmazsa olmazlarından olan Game Pass, bildiğiniz gibi ay başına iki safhada yeni eklenen oyunlar ile yoluna tam gaz devam ediyor. Microsoft, hem ay başında hem de ay ortasında yaptığı duyurular ile aboneleri sevindiriyor. İlk safhanın belli olduğu Game Pass Nisan 2022 oyunları için beklenen duyuru bugün itibarıyla yapıldı.  Detaylar haberimizde


İlginizi Çekebilir: Xbox Live Gold Nisan 2022 Oyunları Açıklandı


Game Pass Nisan 2022 Oyunları Belli Oldu

Yapılan duyuru ile belli olan oyunlardan Cricket 22 ve MLB The Show 22 bugün itibarıyla servisteki yerlerini almışlar iken, Chinatown Detective Agency, Dragon Age 2, Plants vs. Zombies: Garden Warfare ve Star Wars: Squadrons 7 Nisan, Life Is Strange: True Colors, Panzer Corps 2 ve The Dungeon of Naheulbeuk 12 Nisan, Lost In Random ise 14 Nisan tarihinde aboneler ile buluşturulacak.

Yeni oyunların arasında elbette Deck Nine tarafından geliştirilmiş ve Square Enix tarafından da yayınlanmış olan Life is Strange: True Colors dikkat çekiyor. 9 Eylül 2021 tarihinde satışa sunulmuş olan oyunda, Alex Chen rolündeyiz. Empati gücünü kullanarak karakterimizin erkek kardeşinin bir kaza sonucu gerçekleştiği söylenen ölümü ile ilgili gerçekleri ortaya çıkartmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda da vereceğimiz kimi zaman zor kararlar ile diğer insanların kaderlerini ve hayatlarını değiştirebiliyoruz.

Life is Strange: True Colors dışında, Lost in Random, maziyi anmak isteyenler için Panzer Corps 2 ve The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos gibi oyunların yer aldığını görebiliyoruz.

Son olarak, bu ay iki safhada beş farklı oyunun daha Game Pass servisine veda edeceğini söyleyelim. Belirtilen tarihler ve seçili oyunların listesi şöyle;

15 Nisan 2022

18 Nisan 2022

Exit mobile version