Game Pass Mayıs 2023 Oyunları Belli Oldu

Redfall kasabası bizi bekler...mi?

İlkbahar mevsiminin son ayına girmemizle birlikte, Microsoft tarafından yapılan duyuru ile Game Pass Mayıs 2023 oyunları da ortaya çıktı. Bu defa bizleri beş yeni oyun bekliyor iken, ayın ortasında bir bu kadar oyun servisten ayrılacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Prime Gaming Mayıs 2023 Oyunları Açıklandı


Game Pass Mayıs 2023 Oyunları Hangileri Olacak?

TW_Coming-Soon_5.2.2023-eb791f2dfe6bc50b7ef8

Redfall bugün itibarıyla servis üzerinden erişilebiliyor iken, listedeki diğer oyunlardan Ravenlok için 4 Mayıs, Weird West: Definitive Edition için 8 Mayıs, Shadowrun Trilogy için 9 Mayıs ve Fuga: Melodies of Steel 2 için de 11 Mayıs tarihini beklememiz gerekecek.

Arkane Studios tarafından geliştirilen Redfall, listenin öne çıkan ismi oluyor. Bizi dünyadan yalıtılmış haldeki aynı isimli kasabaya götüren Redfall, vampirlere karşı mücadele edeceğimiz bir hikayeye dahil ediyor. Her ne kadar temelde arkadaşlarımız ile kooperatif oynayacağımız şekilde tasarlanmış olsa da, tek başınıza oynayabilmek de mümkün oluyor.

Redfall dışında, aksiyon-rol yapma oyunu türündeki Weird West: Definitive Edition ve Shadowrun Trilogy de mutlaka göz atmanız gereken oyunlardan.

Yeni eklenen oyunların haricinde, başta da bahsettiğimiz gibi 15 Mayıs 2023 tarihi itibarıyla yedi oyun daha listeden ayrılıyor. Microsoft tarafından oluşturulan liste şu şekilde;

Exit mobile version