Game Pass Mayıs 2022 Oyunları Açıklandı

Bu defa çıkışı ile servise eklenecek dört oyun var listede!

Microsoft tarafından yapılan duyuru ile Game Pass Mayıs 2022 oyunları belli oldu. İlk safhada, çıkış gününde abonelerin beğenisine sunulacak olan dört oyun bizleri bekliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Xbox Live Gold Mayıs 2022 Oyunları Belirlendi


Game Pass Mayıs 2022 Oyunları Belli Oldu

Game Pass Mayıs 2022 ilk safha

Listedeki oyunlardan bugün çıkmış olan Loot River halihazırda servisten erişilebilir iken, 5 Mayıs tarihinde çıkan Trek to Yomi ve Citizen Sleeper ve 10 Mayıs tarihinde çıkan Eiyuden Chronicle: Rising de ilk günden abonelerin erişimine açık olacak. 10 Mayıs tarihinde Danganronpa 2: Goodbye Despair Anniversary Edition ve This War of Mine: Final Cut oyunlarını da indirebilmeniz mümkün olacak. Son olarak NHL 22 ise 12 Mayıs tarihinde oyuncular ile buluşacak.

Trek to Yomi oyununu özellikle kaçırmamanızı öneriyoruz. Ölmekte olan ustası için, kasabasını ve sevdiği insanları tüm tehditlere karşı korumaya yemin etmiş olan genç bir kılıç ustası Hiroki rolünde olacağız. Sunumu ve oynanışı itibarıyla bir hayli ilgi çekici olduğunu söyleyebildiğimiz Trek to Yomi dışında, This War of Mine: Final Cut ve NHL 22 de öne çıkan oyunlar arasında yer alıyor.

Son olarak, 10 Mayıs tarihinde Grand Theft Auto: San Andreas – Definitive Edition 10 Mayıs tarihinde bulut ve konsol tarafında servisten ayrılacak iken 15 Mayıs tarihinde ayrılacak olan oyunlar ise şöyle;

 

Exit mobile version