Game Pass Mart 2023 Oyunları Belli Oldu

Valheim sonunda geliyor!

Yeni aya girişimizin ardından, Microsoft tarafından yapılan duyuru ile Game Pass Mart 2023 oyunları da belli oldu. Bu defa bizleri altı yeni oyun bekliyor iken, ayın ortasında ise sekiz oyun servisten ayrılacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: GeForce Now Servisine Mart’ta 19 Oyun Eklenecek


Game Pass Mart 2023 Oyunları Ortaya Çıktı

TW_ComingSoon_3.7.2023-53e74d21add6a3085c72

Guilty Gear: Strive bugün itibarıyla servisteki yerini almış iken, henüz ülkemizde bulunmayan bulut hizmetine eklenecek Dead Space 2 ve Dead Space 3 9 Mart, ön-izleme versiyonu ile Valheim 14 Mart, Sid Meier’s Civilization VI 16 Mart ve Ni no Kuni II: Revenant Kingdom – The Prince’s Edition da 21 Mart tarihinde aboneler ile buluşacak.

Uzun zamandır beklenen servise gelmesi beklenen Valheim, elbette listenin en dikkat çeken oyunu oluyor. Nors mitolojisinden esinlenilen Valheim, zorluğu ile de adından söz ettiren keşif ve hayatta kalma oyunu oluyor. Güçlü silahlar üretiyor, yerleşim birimleri inşa ediyor ve hayatta kalabilmek için zorlu düşmanlar ile başa çıkmanız gerekiyor. Tercihen tek başınıza veya on kişiye kadar çok oyunculu desteği sayesinde arkadaşlarınızla da oynayabiliyorsunuz.

Valheim haricinde, Sid Meier’s Civilization VI da strateji türünü sevenlerin mutlak suretle denemesi gereken oyun olarak listede karşımıza çıkan bir diğer önemli isim oluyor.

Yeni eklenen oyunların haricinde, başta da bahsettiğimiz gibi 15 Mart 2023 tarihi itibarıyla sekiz oyun listeden ayrılıyor. Microsoft tarafından oluşturulan liste şu şekilde;

Exit mobile version