Game Pass Mart 2022 Oyunları Hangileri Olacak?

Galaksinin Koruyucuları ile buluşma vakti geliyor!

Game Pass Mart 2022 oyunları resmi olarak duyuruldu. Microsoft tarafından Xbox Wire üzerinden yapılan duyuru ile ayın geri kalanında yedi yeni oyun, abonelerin beğenisine sunulacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Game Pass Steam’e Gelecek Olabilir


Game Pass Mart 2022 Oyunları Detayları

Game Pass Mart 2022

Listede adını gördüğümüz oyunlardan Far: Changing Tides ve Microsoft Flight Simulator servisteki yerini almış durumdalar. Geriye kalanlardan Lightning Returns: Final Fantasy XIII 3 Mart, Kentucky Route Zero, Lawn Mowing Simulator, Marvel’s Guardians of the Galaxy ve Young Souls ise 10 Mart tarihinde abonelerin beğenisine sunulacak.

Marvel’s Guardians of the Galaxy, bu ayın ilk safhası içinde en çok dikkat çeken oyun oluyor. Çizgi-roman serilerinde karşımıza çıkan birçok karakterin karşımıza çıktığı oyun, halihazırdaki evrende geçecek olsa da, basit bir film uyarlaması olmayıp ekibin farklı bir şekilde yorumlaması. Üçüncü kişi bakış açısından oynanan Guardians of the Galaxy, aksiyon ile rol yapma oyunu ögelerini bir araya getiriyor. Senaryo sırasında çok önemli seçimler yapıyor olup, farklı gezegenlere gidip tamamlamaya çalışacağımız görevlerimizde ve genel olarak da hikayenin gidişatında değişikliklere yol açıyor. Ne var ki, her şeye rağmen ana hikaye aynı kalıyor.

Far: Changing Tides ve serinin hayranları için Lightning Returns: Final Fantasy XIII, dikkat çeken diğer oyunlar oluyor.

Son olarak, 15 Mart 2022 tarihinde dört oyun daha servis dışı kalacak. Eğer aralarından ilginizi çeken oyun veya oyunlar varsa, aboneliğiniz ile % 20 indirimli olarak satın alabiliyorsunuz. Açıklanan liste ise şöyle:

Exit mobile version