Game Pass İçin Geleceği Kesinleşen Oyunlar (2023)

Abonelik servisi için dolu dolu bir yıl bizi bekliyor!

Bu yıl elbette Game Pass için oldukça iyi bir yıl oldu ve birçok kaliteli oyunu, ek bir ücret ödemeden bilgisayarlarımıza ve konsollarımıza indirmiş ve oynamıştık. Peki bizleri önümüzdeki neler bekliyor? Yıl içerisinde yapılan duyurulara bağlı olarak, önümüzdeki yılda Game Pass için geleceği kesinleşen oyunlar şimdilik kırk dört tane.  Peki bu oyunlar hangileri? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Silent Hill 2 ve Final Fantasy Oyunları Xbox Konsollarına Gelecek Mi?


Game Pass İçin Geleceği Kesinleşen Oyunlar Hangileri?

Aşağıdaki tam listede, Atomic Heart, Persona, Age of Empires, Forza Motorsport, GoldenEye 007, Lies of P, Redfall, Replaced, Starfield, S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl ve Warhammer 40K: Darktide dahil pek çok kaliteli oyun bulunuyor. Bunlardan bir kısmının tarihi belli iken, diğerlerininkiler ise henüz kesinlik kazanmış değil. Bizler de bunları gruplandırarak sizlere sunmayı uygun bulduk.

eRfE7D5FF4EVJCRB2LCPAS-1200-80

19 Ocak 2023

20 Ocak 2023

31 Ocak 2023

21 Şubat 2023

3 Mart 2023

Tarihi Belli Olmayanlar

Listede yer alan oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? İçlerinden hangilerini oynamak için sabırsızlanıyorsunuz? Bu oyunların dışında, başka hangilerinin Game Pass servisine ekleneceğini tahmin ediyorsunuz? Yorum kısmında buluşalım!

Exit mobile version