Game Pass Haziran 2022 Oyunları Belli Oldu

Assassin's Creed Origins, For Honor: Marching Fire Edition ve dahası...

Microsoft tarafından yapılan duyuru ile Game Pass Haziran 2022 oyunları belli oldu. Ayın ilk safhasında abonelere altı yeni oyun sunulacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Xbox Live Gold Haziran 2022 Oyunları Açıklandı


Game Pass Haziran 2022 Oyunları Detayları

gp oyunları haziran

Yukarıda listelenen oyunlardan For Honor: Marching Fire Edition 1 Haziran, Ninja Gaiden: Master Collection 2 Haziran, Assassin’s Creed Origins, Chorus, Disc Room ve Spacelines from the Far Out ise 7 Haziran tarihinde Game Pass servisine dahil olacak.

Assassin’s Creed Origins elbette listenin en fazla dikkat çeken oyunu oluyor. 2017 yılının Ekim ayında PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkan oyun, iki farklı dönemde geçiyor. Bir yandan büyük bir iktidar savaşının yaşandığı Antik Mısır ülkesinde geçen hikayede, Bayek ve Aya ikilisinin başından geçenler anlatılır iken Assassin’s Brotherhood selefi Hidden Ones ile Templar Order selefi The Order of the Ancients arasındaki çatışmanın da köklerine iniyoruz. Diğer yandan ise yirmi birinci yüzyıla geçiş yapıyor ve Mısır topraklarındaki bir eseri bulmayı isteyen Abstergo Industries şirketi için araştırmacılık yapan Layla Hassan rolüne bürünüyoruz.

Listede ayrıca For Honor: Marching Fire Edition, sabır zorlayan Ninja Gaiden: Master Collection ve eğlenceli bir deneyim sunan Chorus gibi bir hayli ilgi çekici oyunların olduğunu da söylemek lazım.

Son olarak, 15 Haziran tarihinde beş oyun daha servisten çıkışını gerçekleştirecek. Microsoft tarafından listelenen oyunlar şöyle;

Exit mobile version