Game Pass Ekim 2022 Oyunları Açıklandı

Bomba gibi bir ay bizi bekliyor!

Microsoft, Xbox Wire üzerinden yaptığı duyuru ile Game Pass Ekim 2022 oyunları açıklamasında bulundu. İlk safhada dokuz oyun bizleri bekliyor. Peki aktif aboneler hangi oyunlara erişim sağlayabilecekler? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Xbox Live Gold Ekim 2022 Oyunları Açıklandı


Game Pass Ekim 2022 Oyunları Hangileri?

TW_Coming-Soon_10.4.2022-5f5df4b89e5d39bf7e33

Listedeki oyunlardan Chivalry II, bugün itibarıyla indirilebilir durumda. Geriye kalan oyunlardan Medieval Dynasty, The Walking Dead: The Complete First Season ve The Walking Dead: Season Two için 6 Ekim, Costume Quest ve Eville 11 Ekim ve Dyson Sphere Program için 13 Ekim, Scorn için 14 Ekim ve A Plague Tale: Requiem için de 18 Ekim tarihini beklememiz gerekecek.

Yeni Game Pass oyunları arasında en dikkat çeken, listenin sonunda yer alıyor: A Plague Tale: Requiem. İlk oyunun birkaç yıl sonrasında devam edilecek olan ikinci oyunda, Amicia ve Hugo ikilisinin güneyin ücra köşelerindeki yeni bölgelere ve canlı şehirlere seyahatini gösterecek. Burada yeni bir hayata başlama girişiminde bulunmak isteyen kardeşlerin hayatı, Hugo’nun güçlerinin bir kez daha uyanması ve ortalığı yakıp yıkan sıçan dalgasının da geri dönüşü ile yeniden bir kabusa dönecek. Tekrardan kaçmak durumunda kalan ikili, Hugo’nun rüyasında gördüğü ve aradıkları tedavinin bulunduğuna inandıkları adaya doğru gitmek için yola çıkacaklar.

A Plague Tale: Requiem dışında, listede Scorn, The Walking Dead: The Complete First Season ve The Walking Dead: Season Two da bulunuyor. Henüz oyun serisine giriş yapmamışsanız, bu ayın gayet uygun bir ay olduğunu söyleyebiliriz..

Son olarak, 15 Ekim 2022 Cumartesi günü itibarıyla altı oyun daha Game Pass servisinden ayrılacak. Belirtilen günün öncesinde, aboneliğiniz kapsamında % 20 indirim ile satın alabileceğinizi bir kez daha hatırlatalım. Seçilen oyunlar ise şunlar;

Exit mobile version