Game Pass Arkadaş Tavsiye Programı Duyuruldu

Zamanlama çok da sürpriz olmadı...

Microsoft tarafından Game Pass arkadaş tavsiye programı duyuruldu. Eğer henüz ücretli abonelik servisine katılmamış arkadaşınız varsa, onlara güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. Bu teklif şu an için sadece PC platformunda geçerli. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Game Pass Mayıs 2023 Oyunları Belli Oldu


2017 yılının Mayıs ayında öncelikli olarak Xbox Live Gold abonelerine, Haziran ayında ise bütün Xbox One kullanıcılarına sunmuştu. 2019 yılının Haziran ayında PC platformuna da gelen ücretli abonelik servisi, biz oyuncular için olmazsa olmazlar arasında. Zaman geçtikçe abone sayısı artık servis için Microsoft yeni bir duyuruda bulundu.

xbox-game-pass

Game Pass Arkadaş Tavsiye Programı Detayları

Xbox Wire üzerinden yapılan duyuruya göre, yeni tavsiye programı kapsamında arkadaşlarınıza on dört günlük deneme sürümü fırsatı sunabileceksiniz. Ne var ki bu beş hak ile sınırlı olup, göndereceğiniz kişinin de daha önceden PC Game Pass veya Xbox Game Pass Ultimate abonesi olmamış olması gerekiyor. Yani tam anlamıyla herhangi bir arkadaşınıza gönderebilmeniz mümkün olmuyor.

Bu yeni arkadaş tavsiye programı şimdilik Avustralya, Brezilya, Japonya, Kore, Meksika, Şili, Tayland, Tayvan ve Yeni Zelanda ülkelerinde geçerli olup, zamanla diğer bölgelerde ve ülkelerde de faaliyete geçecek. Diğer yandan ise zamanlamanın çok da tesadüfi olmadığını söyleyebiliriz. Bildiğiniz gibi yakın bir zaman önce Redfall ile buluştuk ve her ne kadar tek başınıza da oynayabiliyor olsanız, temelinde dört kişi kooperatif olarak planlanan bir yapıya sahip olduğunu bir kez daha hatırlatalım.

Redfall dışında, Game Pass kütüphanesinde yine arkadaşlarınız ile oynayabileceğiniz Gears 5, Forza Horizon 5 ve Sea of Thieves dahil pek çok oyun da bulunuyor. Kooperatif olarak arkadaşlarınız ile oynayabileceğiniz diğer bazı oyunlar ise şöyle:

Exit mobile version