Game Pass Ağustos 2023 Oyunları Açıklandı

Listenin yıldızı Everspace 2!

Yaz mevsiminin son ayına girmemizle birlikte, Microsoft da yaptığı duyuru ile Game Pass Ağustos 2023 oyunları için merak edilen listeyi yayınladı. İlk safhada kütüphaneye altı oyun eklenecek iken, dört oyun da ayrılacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PS Plus Essential Ağustos 2023 Oyunları Duyuruldu


Game Pass Ağustos 2023 Oyunları Hangileri Olacak?

TW_Coming-Soon_8.1.2023-17a877c473a00866824f

Geçtiğimiz ay açıklanan listede yer alan Celeste, bugün itibarıyla kütüphanedeki yerini aldı. Geriye kalanlardan A Short Hike için 3 Ağustos, Broforce Forever için 8 Ağustos, Limbo için 9 Ağustos, Airborne Kingdom için 10 Ağustos ve Everspace 2 için de 15 Ağustos tarihini beklememiz gerekecek.

İlk öne çıkan ismi elbette Everspace 2 oluyor. Bir pilotun yerine geçecek ve hızlı tempolu savaşlara gireceğiz. Üstesinden geldiğimiz meydan okumaların ardından da bizi bekleyen değerli eşyaları kazanacağız. Oyunda ayrıca keşfedebileceğimiz sırlar, bulmacalar ve tehlikeler ile dolu devasa mekanlar da bulunuyor.

Listede ayrıca Celeste, Limbo ve Broforce Forever gibi dikkat çeken ve denemenizi şiddetle tavsiye ettiğimiz oyunlar da bulunuyor. Şimdiden keyifli oyunlar dileriz!

Son olarak, yeni eklenecek olan oyunların haricinde, başta da bahsettiğimiz gibi 15 Ağustos 2023 tarihi itibarıyla altı oyun daha listeden ayrılıyor. Microsoft tarafından oluşturulan liste şu şekilde;

Exit mobile version