Game Pass Abonelikleri Yeniden Zamlandı

Bu yıl yapılan ikinci zam!

Geçtiğimiz günlerde fark edilen geri sayım sona erdi ve Game Pass abonelikleri yeniden zamlandı. Peki güncel abonelik fiyatları ne kadar oldu? Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Activision Blizzard Oyunları Game Pass’e Ne Zaman Geliyor?


Bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda benzer bir hadise ile karşılaşmıştık. Mevcut teklifin süresinin 5 Haziran 2023 tarihinde sona ereceğine işaret edilmesinin ardından, 6 Haziran 2023 tarihinde de PC ve Xbox Game Pass aboneliklerine zam gelmişti. Bugün de aynısı oldu ve dün itibarıyla dolan mevcut teklif süresinin ardından Game Pass abonelikleri yeniden zamlandı.

Game Pass Abonelikleri Yeniden Zamlandı: İşte Güncel Fiyatlar!

Activision Blizzard satın alımının ardından yapılan bu zam ile aylık PC ve Xbox Game Pass abonelikleri 79.99 TL yerine 159 TL ve Game Pass Ultimate aboneliği ise 120.99 TL yerine 209 TL üzerinden alınabilir oldu.

F905udYXIAA_8w0

Aslına bakarsanız Microsoft Gaming Üst Yöneticisi Phil Spencer, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklama ile ücretli abonelik servisine gelecekte yapılacak olan zamların kaçınılmaz olacağını dile getirmişti. Yani yukarıda da dediğimiz gibi, bu durum çok da büyük bir sürpriz olmadı ama zamlar ve Steam’in bu ayın sonlarına doğru ülkemizdeki oyun satışlarında Amerikan Doları para birimine geçiş yapacak olması üst üste gelir iken üzmedi de değil.

Bu Ay Eklenen Eklenecek Olan Yeni Game Pass Oyunları

Exit mobile version