Frostpunk 2 Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Efsane devam oyunu ile yakında buluşacağız!

Frostpunk 2 Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Yılın merakla beklenen bir diğer oyunu olan Frostpunk 2 oynanış fragmanı ile karşımızda. Ayrıca oyunun çıkış dönemi de ortaya çıktı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Game Pass Ocak 2024 Oyunları Belli Oldu


İlkinin otuz yıl sonrasındaki bir zamanda geçecek olan yeni Frostpunk oyununda, kömür çağı sona erecek ve petrol madeni sanayii insanlıktan geriye kalanların yeni kurtuluş ümidi olacak. Ne var ki bu, aşina olduğumuz oynanış yapısında bir değişiklik anlamı taşımayacak.

Hem geliştirici hem yayıncı konumunda bulunan 11 Bit Studios, yaptığı duyuru ile Frostpunk 2 oyununun PC için 2024 yılının ilk yarısında satışa sunulacağını müjdeledi. Dahası ise, ilk günden de Game Pass servisine eklenecek. Yani aboneliğinize ek, tek kurul ödemeden oyunu oynama fırsatı bulabileceksiniz. PlayStation 5 ve Xbox Series sahiplerinin ise bir süre kadar daha bekleyeceklerini söyleyelim.

Frostpunk 2 Oynanış Fragmanı

Fragman bizlere farklı topluluklardan durmaksızın talepler duyan Steward’ın perspektifini gösteriyor. Oyun boyunca güvenlik önemleri alabilecek ve olayları kontrol altında tutmaya çalışacağız. Elbette yasaların oylamalar gerektireceğini de söylemeden geçmeyelim. Eğer yeteri kadar delegeyi ikna etmeyi başarabilirsek de insanlığın geleceğine etki edebilmemiz mümkün olacak.

Hiç şüphe yok ki oyun boyunca bizleri yine epey zorlu seçimler bekleyecek. Zaten fragmanda da bunu net bir şekilde görebilmemiz mümkün oluyor. Ayrıca oyunun görsel anlamda ilkinden çok daha büyüleyici göründüğünü rahatlıkla söyleyebiliriz.

Exit mobile version