Frostpunk 2 Çıkış Tarihi Netlik Kazandı

Beş aydan az bir zaman kaldı!

Frostpunk 2 Çıkış Tarihi Netlik Kazandı

Frostpunk 2 çıkış tarihi 11 Bit Studios tarafından nihayet duyuruldu. Peki yeni oyuna ne zaman kavuşacağız? Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Xbox Partner Preview 2024 Sunumu Sırasında Neler Gördük?


İlk oyunun çektiği dikkatin ve elde ettiği büyük başarının ardından, elbette yeni bir Frostpunk görmemiz kaçınılmazdı. Beklenen duyuru ise 2021 yılının Ağustos ayında gelmişti. 11 Bit Studios tarafından hem PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilen hem de yayınlanan Frostpunk 2, büyük bir merakla bekleniyor. Çıkış tarihi ise yeni Xbox Partner Preview sunumunda duyuruldu.

Frostpunk 2 Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Öncelikli olarak Epic Games, GOG ve Steam mağazaları üzerinden PC için çıkacak olan oyun için belirlenmiş olan tarih, 25 Temmuz 2024. Türkçe dil desteği olan Frostpunk 2, ilk günden de Game Pass kütüphanesine eklenecek. PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonları için ise birazcık daha beklememiz gerekecek. Konsol versiyonları için şimdilik bir tarih verilemiyor.

İlkinin otuz yıl sonrasındaki bir zamanda geçecek olan yeni Frostpunk oyununda, kömür çağı sona erecek ve petrol madeni sanayii insanlıktan geriye kalanların yeni kurtuluş ümidi olacak. Ne var ki bu, aşina olduğumuz oynanış yapısında bir değişiklik anlamı taşımayacak.

Bizleri yine zorlu seçimlerin bekleyeceği Frostpunk 2 oyununda, güvenlik önemleri alabilecek ve olayları kontrol altında tutmaya çalışacağız. Elbette yasaların oylamalar gerektireceğini de söylemeden geçmeyelim. Eğer yeteri kadar delegeyi ikna etmeyi başarabilirsek de insanlığın geleceğine etki edebilmemiz mümkün olacak.

Son olarak, Steam üzerinden ön-siparişe açılmış olan oyunun fiyatı 20.99 USD (666.64 TL). Çıkış gününde son bulacak % 10 indirim ile 35.09 USD’ye satılan Deluxe sürümü, ana oyuna ek olarak Nisan ayınca çıkacak olan Sandbox modunun yedi günlük betasına erişim hakkı, oyunun çıkışı sonrasında yayınlanacak olan üç indirilebilir içerik, hikaye moduna 72 saat erken erişim, Warm Flesh dijital roman, sanat kitabı ve müzik albümü ile gelecek.

Exit mobile version