Frostpunk 2, 2024 Yılında Geliyor: Yeni Fragman Yayınlandı

Dondurucu soğuklara hazır olmak lazım...

Frostpunk 2, 2024 Yılında Geliyor Yeni Fragman Yayınlandı

PC Gaming Show 2023 sırasında yeni Frostpunk 2 fragmanı yayınlandı. Şimdilik halen net bir çıkış tarihi olmasa da, en azından önümüzdeki yıl geleceğini öğrenmiş olduk.


İlginizi Çekebilir: Payday 3, Bomba Gibi Bir Fragmanla Karşımızda!


11 Bit Studios tarafından hem geliştirilen hem de yayınlanan Frostpunk 2, 2021 yılında duyurulmuştu. Epic Games Store, GOG ve Steam üzerinden PC için yayınlanacak olan olan oyun, Türkçe altyazı ve arayüz desteğine de sahip olacak. 

Yeni Frostpunk 2 Fragmanı

PC Gaming Show 2023 sırasında yeni bir fragmanı yayınlanan Frostpunk 2 oyununun 2024 yılında çıkacağı belirtiliyor iken, Epic Games ve Steam mağazalarından istek listenize alabiliyorsunuz. 

İlkinin otuz yıl sonrasındaki bir zamanda geçecek olan yeni Frostpunk oyunda, kömür çağı sona erecek ve petrol madeni sanayii insanlıktan geriye kalanların yeni kurtuluş ümidi olacak. Ne var ki bu, aşina olduğumuz oynanış yapısında bir değişiklik anlamı taşımıyor. 

Öte yandan, yayınlanan fragmanda ise evrenin ilk halini görüyoruz. Aradan geçen otuz yılda ise sıkıntıların bitmediğini ve hayatta kalabilmek için gerekli erzakların azalması ile insanların birbirlerine bakış açısı da değişmeye başlıyor elbette. Ne var ki soğuk ile başa çıkmanın yollarının öğrenildiğini görüyoruz. 

Ayrıca jeneratörümüzün epey gelişmiş durumda ve oyun da insanlığın yeniden yükseleceğinin söylendiği bir dönemde geçecek. Bu noktada, insanlığın karşısındaki en büyük engel yine kendi ilkelliği olacak. Her zaman olduğu gibi şehrimizdeki grupların talepleri ile karşılaşacak iken, bu talepler de gruplar arasındaki yükselen tansiyonu, isyanları ve hatta çatışmaları da beraberinde getirecek. Biz ise dondurucu soğuğa ve dış tehditlere karşı insanları bir arada tutmaya ve teşvik etmeye, zor ve kaçınılmaz fedakarlıklar için de hazırlıklı olmaya çalışacağız. 

Exit mobile version