FRONT MISSION 2: Remake, 30 Nisan’da Çıkıyor

Savaş devam ediyor...

FRONT MISSION 2 Remake, 30 Nisan'da Çıkıyor

İlk oyunun yeniden yapımının ardından, geçtiğimiz yıl içerisinde Switch için çıkan FRONT MISSION 2: Remake de bu ay içerisinde PC ve PlayStation ile Xbox konsolları için satışa sunulacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Multiversus’un Tam Sürüm Çıkış Tarihi Belli Oldu


FRONT MISSION 2: Remake, PC ve PlayStation ile Xbox Konsolları için Ne Zaman Geliyor?

G-Craft tarafından geliştirilmiş olan Front Mission 2, Square tarafından 1997 yılında yayınlanmıştı. Markanın üçüncü oyununun yeniden yapımı, 2022 yılının Şubat ayında duyurulmuştu. 2023 yılının Ekim ayında Switch için satışa sunulmasının ardından, PC (Epic Games Store, GOG ve Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için de 30 Nisan 2024 tarihinde satışa sunulması bekleniyor.

Front Mission oyununda yaşanan olayların üzerinden geçen on iki yılın ardından, Ven Mackarge liderliğinde bir darbe gerçekleşiyor ve başkentteki üç ana askeri üs ve parlamento, saldırıya uğruyor ve ele geçiriliyor. Bunun üzerine de O.C.U. (Okyanusya Kooperatif Birliği), saldırılara karşılık vererek Alordesh’i isyancıların elinden almak için orduyu gönderiyor ve olaylar da böylece gelişmeye başlıyor. Bize düşen ise O.C.U. askeri mangalarının rolünü üstlenmek ve ülkedeki durumu kontrol altına almak olacak.

Oyunun yeniden sürümünde, orijinal hikaye, stratejik sıra tabanlı oynanış ve Wanzer özelleştirmesi korunacak iken, modern savaş sahneleri ve oyun içi efektler, serbest kamera seçenekleri, iyileştirilmiş yükleme hızı, yenilenmiş müzikler ve dokuz dilde yerelleştirme bizi bekliyor. Ayrıca Steam üzerinden ulaşabileceğiniz bir oynanabilir demo da bulunuyor.

Exit mobile version