FromSoftware Yeni Projeler için Hazırlık Yapıyor

Projelerden birisi Armored Core 6 olabilir...

Souls serisi ile ün salmış, Bloodborne ve Sekiro: Shadows Die Twice ile ününe ün katmış olan FromSoftware, Elden Ring ile ortalığı kasıp kavurmuştu. Hem aktif oyuncu sayısı hem de satış anlamında hatırı sayılır bir başarı elde etmiş olan son oyun sonrasında, elbette sırada neyin olduğunu artık daha çok merak ediyoruz. Yapılan son açıklamaya göre, FromSoftware yeni projeler üzerinde çalışmaya çoktan başlamış.


İlginizi Çekebilir: Elden Ring Oyunundaki Eldtree Ne Kadar Yüksek?


FromSoftware Yeni Projeler ile Karşımıza Çıkacak

Hem verilen iş ilanlarının, hem de 4Gamer.net tarafından yapılan röportajın, bir hayli heyecan yarattığını söylesek, çok da yanlış olmaz. Japonya menşeli stüdyonun Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma bakılırsa, fikir ve konseptleri söze dökmek ve oyunun öz kısmını yaratmak üzerine Oyun Planlamacısı, Araştırma ve Geliştirme ve Mecha lafının geçtiği Karakter Tasarımcısı başta olmak üzere, oyun tasarımcıları, programcılar, sanat yönetmenleri ve animatörlere kadar birçok farklı pozisyonda geliştiriciler aranıyor olduğu belirtilmiş.

FromSoftware Hidetaka Miyazaki

Diğer yandan, 4Gamer.net ile yapılan röportaj sırasında konuşan Elden Ring Yönetmeni Hidetaka Miyazaki tarafından söylenene göre Elden Ring için güncellemelerin yayınlanmaya devam edeceğini söyledi.

Bir noktada 2018 yılında yapılan röportaja geri dönen 4Gamer.net, Sekiro: Shadows Die Twice hariç iki oyun üzerinde daha çalışıldığının söylendiğini hatırlattı. Bunlardan biri, bildiğiniz gibi Elden Ring çıktı. Diğerinin akıbeti sorulduğunda ise Miyazaki, geliştirilme aşamasının son safhalarında olduğunu söyledi. Bir hatırlatma yapmak gerekirse, Ocak ayı içerisinde bir tüketici anketi ile Armored Core 6 olduğu tahmin edilen ama sansürlü ekran görüntüleri ve detaylar sızmıştı. Buradan yola çıkılarak, bahsi geçen tamamlanmaya yakın projenin yeni bir Armored Core oyunu olabileceği tahmin ediliyor.

Elden Ring Yönetmeni Hidetaka Miyazaki, orta ve uzun vadeli planları arasında birçok projenin olduğunu ve önceki oyunlara kıyasla daha soyut bir fantezi hikayesi üzerinde çalışmayı istediklerini de dile getirdi.

Exit mobile version