Frank Sinatra’lı Final Fantasy Origin Fragmanı Yayında

Her zamanki Frank Sinatra kalitesi...

Frank Sinatra'lı Final Fantasy Origin Fragmanı Yayında

Square Enix ve Team Ninja tarafından Frank Sinatra’lı Final Fantasy Origin fragmanı yayınlandı. Bunun yanı sıra, PlayStation Blog üzerinden oyuna dair yeni detaylar da paylaşılmış. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Horizon: Forbidden West Hikaye Fragmanı Yayınlandı


Final Fantasy serisinin bir yan oyunu olacak Strangers of Paradise: Final Fantasy Origin, konu olarak fantastik bir dünyada geçen ve bir dizi karakterin kötü niyetli Chaos ile mücadele ettiği bir hikaye sunacak. PC (Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmekte olan oyun, 18 Mart 2022 tarihinde satışa sunulacak.

Geçtiğimiz sene içerisinde yapılan duyuru ile PlayStation 4 veya Xbox One versiyonu alan kullanıcıların, platform tercihlerine göre PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonlarına ücretsiz yükseltme yapabileceğinin açıklandığı yan senaryolu oyun için bugün itibarıyla son fragman yayınlandı.

Frank Sinatra’lı Final Fantasy Origin Fragmanı Nasıl Olmuş?

Sonlara doğru fonunda Frank Sinatra’nın seslendirdiği ve sözleri Paul Anka tarafından yazılmış olan My Way şarkısının çaldığı fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Çatışma sahneleri ile başlayan fragmanda, senaryo boyunca yöneteceğimiz karakterlerimizi ve mücadeleye gireceğimiz düşmanlarımızı görebiliyoruz.

Yeni fragmanın yanı sıra, PlayStation Blog üzerinden oyun ile ilgili yeni detaylar da paylaşılmış. Bu detaylar ile düşmanlarımızdan Kraken ve Lich bir kez daha sahneye çıkar iken, meslek sistemine (Job System) de değiniliyor.

Bahsi geçen bu sisteme göre, karakterlerimizin yakın dövüş, büyü, uzak veya yakın mesafeli ve daha birçok arasında sunulacak seçim ile çatışmalara nasıl gireceğine karar verebileceksiniz. Tecrübe kazandıkça, Red Mage, Berserker ve Samurai dahil daha farklı meslekler açabiliyor ve bu bağlamda da daha farklı tekniklere başvurabiliyorsunuz.

Bakalım Koei Tecmo Games ve Team Ninja ortaklığında geliştirilecek olan bu yeni Final Fantasy oyununun, oyuculardan alacağı nihai geri dönüşler nasıl olacak? Bunun için, önümüzde iki aylık bir süreç var.


Peki siz Strangers of Paradise: Final Fantasy Origin hakkında ne düşünüyorsunuz? İlginizi çeken bir oyun mu? Almayı düşünüyor musunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version