Forza Horizon 6 için Hazırlıklara Başlanmış

Geliştirici stüdyo ön hazırlık sürecinde...

Forza Horizon 6 için Hazırlıklara Başlanmış

Verilen bir iş ilanı ile Forza Horizon 6 için hazırlıkların başladığı ortaya çıktı. Şimdilik elbette çıkış platformları, gideceğimiz bir sonraki ülkenin neresi olacağı belli değil. Ancak yine de oyunun biz oyuncuları heyecanlandığını şimdiden söyleyebiliriz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Forza Horizon 5 Sistem Gereksinimleri ve Fiyatı


İlk oyunu 2012 yılında çıkmış olan Forza Horizon serisi, geçtiğimiz yılın Ekim ayında çıkan son oyunu ile arabalara ve yarış türüne meraklı olan oyuncuların yoğun ilgisine maruz kalmıştı. Selefine bakılırsa uzun yıllar içerik desteği göreceğini tahmin ediyoruz. Ancak rüştünü ispat etmiş olan Playground Games, sıradaki oyun için çalışmalara çoktan başlamış bile.

Forza Horizon 6 için Düğmeye Basılmış

Bildiğiniz gibi açık dünya oynanış sunulan her bir Forza Horizon ile farklı ülkelere gidiyor, farklı sınıflardaki birçok yarışa giriyor ve adını veren festivalin zirvesine tırmanmaya çalışıyoruz. İster tek başımıza ve istersek de arkadaşlarımız ile oynayabilmenin yanı sıra, diğer oyunculara karşı rekabet edebiliyor ve topluluk etkinliklerine katılımda bulunabiliyoruz. Bunların yanı sıra, ünlü markalar ile imzalanan işbirlikleri kapsamında farklı etkinlikler de bizleri bekliyor.

Her açıdan serinin gelmiş geçmiş en büyüğü ve oyuncu dostu özellikleri ile birçok olumlu geri dönüş almış olan Forza Horizon 5 sonrasında, Playground Games stüdyosunun karşımıza nasıl bir yeni oyun ile çıkacağı merak ediliyor. Şimdilik bu konuda bir bilgi sahibi olamasak da, geliştirici raporları vasıtasıyla geliştirilme öncesi hazırlık aşamasında olduğu onaylandı diyebiliriz.

GameJobs.co sitesi üzerinden verilen iş ilanında, Bölüm Tasarımcısı arandığı görülüyor. Muhtemel adayın, bölüm tasarımı ekibinde yer alıp da eğlenceli bir deneyim sunmaktan sorumlu olacağı söyleniyor. Bunun yanı sıra, geliştirilme aşaması öncesindeki hazırlık kısmında ise çekirdek oynanış konseptleri için çevre sanatçıları ile yakın bir şekilde çalışması bekleniyor.

Adaydan beklenen beceriler ise kusursuz bir iletişim ve dinleme yeteneği, üç boyutlu yazılım paketi ve çalışma bölümleri yaratmak için bölüm tasarım araçlarını kullanma deneyimi olarak sıralanmış.

Bakalım yeni oyunda gideceğimiz yeni ülke hangisi olacak? Bildiğiniz gibi Forza Horizon 5 için birçok kez Japonya adı geçmişti. Kim bilir, belki Forza Horizon 6 bizi bu defa Asya ülkesine götürecektir. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version