Forza Horizon 5 Sistem Gereksinimleri Netleşti

Bakalım Meksika, bilgisayarınızın hoşuna gidecek mi?

Forza Horizon 5 Sistem Gereksinimleri Netleşti

Nihai Forza Horizon 5 sistem gereksinimleri, Playground Games tarafından açıklandı. Bu sayede, eğer oyunu bilgisayarınızda oynayacaksanız, sisteminizin yeterli olup olmadığını öğrenebileceksiniz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Forza Horizon 5 Araç Listesi


E3 2021 fuarında duyurulmuş olan serinin yeni oyun, gelmiş geçmiş en büyük Forza Horizon oyunu olacak. Haliyle devasa bir harita, bolca etkinlik, sayısız araba ve çok daha fazlası ile karşımıza çıkacak.

9 Kasım 2021 Salı günü satışa sunulması beklenen Forza Horizon 5, PC (Microsoft Store ve Steam), Xbox One ve Xbox Series için geliştiriliyor.

Bildiğiniz gibi Haziran ayı içerisinde yapılan duyuru ile oyunun çalışabileceği en düşük seviyedeki sistem özellikleri ortaya çıkmıştı. Bugün ise Playground Games tarafından yapılan açıklama ile önerilen ve görsel açıdan büyük bir ziyafet yaşamak için belirlenen ideal sistem gereksinimleri de ortaya çıktı.

Forza Horizon 5 Sistem Gereksinimleri Ne Seviyede?

Eğer mevcut sisteminiz Forza Horizon 4 oynamaya yetiyorsa, beşinci oyunu da pek bir problem yaşamadan oynayabileceğinizi söyleyebiliriz. Öyle ki AMD Ryzen 3 1200 veya Intel i5-4460 işlemcili, 8 GB bellekli ve 4 GB AMD Radeon RX 470 veya NVIDIA GTX 970 ekran kartlı bir sistem ile Forza Horizon 5 keyfi sürebileceksiniz.

Hem konsol hem de PC tarafında ilk günden Xbox Game Pass abonelerinin de erişimine açık olacak oyunun sistem gereksinimleriyle ilgili tüm detaylara aşağıdan bakabilirsiniz.

En Düşük Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İdeal Sistem Gereksinimleri

Playground Games tarafından belirtilene göre, oyunun PC versiyonu çok çeşitli grafiksel ayarlar ile gelecek. Ayrıca 21:9 ekran desteğinin yanı sıra, FPS kilidi olmayacak ve Steam dahil bütün versiyonlarda Xbox kontrol kollarında dokunsal geri bildirim desteği bulunacak. Son olarak, Logitech, Thrustmaster ve Fanatec marka direksiyon setlerinin de destekleneceğini söyleyelim. Belirtilen modeller ise şöyle:

Exit mobile version