Forza Horizon 5 İnceleme Puanları Yayınlandı

Meksika'da tozu dumana katmaya hazır mıyız?

Forza Horizon 5 İnceleme Puanları Yayınlandı

Yarış oyunları kategorisinde rüştünü ispat etmiş olan Playground Games tarafından geliştirilmiş olan yeni Forza Horizon oyunu, bu ay içerisinde satışa sunulacak. Premium Edition sahiplerinin yarın itibarıyla erişim sağlayabileceği Forza Horizon 5 inceleme puanları ambargonun kalkması ile yayınlanıyor. Peki serinin yeni oyunu beğenilmiş mi? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Forza Horizon 5 Sistem Gereksinimleri Netleşti


Standart sürümü 9 Kasım 2021 tarihinde PC (Microsoft Store ve Steam), Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak olan Forza Horizon 5, serinin gelmiş geçmiş en büyük oyunu olacak. Haliyle devasa bir harita, bolca etkinlik, sayısız araba ve çok daha fazlası ile karşımıza çıkacak.

Dördüncü oyundaki dinamik mevsim geçişlerinin de geri döneceği yeni Forza Horizon oyununda, yeni karakterler ile tanışacağımız ve neticeyi bizim belirleyeceğimiz Horizon Story görevleri, Eleyici ve kendi etkinliğini yaratabileceğiniz Event Lab modu, diğer oyuncular ile ekip oluşturduktan sonra, devamlılığı olan eğlence ve çeşitli meydan okumalar için Horizon Arcade bölümüne girebileceğiz. Horizon Open ve Tour sistemlerine bağlı olarak yeni arkadaşlar edinip, yarattığınız eserleri topluluk ile paylaşabileceksiniz.

Forza Horizon 5 İnceleme Puanları Ne Seviyede?

Bugün itibarıyla yayınlanan inceleme puanları kapsamında, oyunun Metacritic sitesindeki ortalamasının 91 / 100 olduğu görülebiliyor. Aralarında GameSpot, IGN, Eurogamer ve Game Informer gibi önemli oyun mecralarının da bulunduğu puanlamaların tamamına aşağıdan bakabilirsiniz.

 

Exit mobile version