Forza Horizon 5 Araç Listesi Ortaya Çıkmaya Başladı

Playground Games, yeni oyunda göreceğimiz araç listesini ortaya çıkartıyor.

Forza Horizon 5 Araç Listesi Ortaya Çıkmaya Başladı

Merak edilen Forza Horizon 5 araç listesi yavaş yavaş netleşmeye başlıyor. Görünüşe göre geliştirici stüdyo, her yönden gelmiş geçmiş en büyük oyuna imza atmaya hazırlanıyor. Peki şimdilik hangi araçlar onaylandı? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Forza Horizon 5 Sistem Gereksinimleri


Playground Games tarafından geliştirilmekte olan Forza Horizon 5, bu defa bizi Meksika topraklarına götürecek. Canlı çöller, verimli ormanlar, tarihi şehirler, irili ufaklı yerleşim bölgeleri, gizli harabeler, el değmemiş plajlar, devasa kanyonlar ve karla kaplı yanardağlar dahil çok farklı mekanları göreceğimiz oyunda, çeşitli etkinlikler ile bizi ödüllendiren meydan okumalar dahil mini oyunlar ile dolu derin bir senaryo sunacak.

Ayrıca yeni karakterler ile tanışacağımız ve neticeyi bizim belirleyeceğimiz Horizon Story görevleri, Eleyici ve kendi etkinliğini yaratabileceğiniz Event Lab modu da bizleri bekleyecek.

Forza Horizon 4 sonrasında dinamik mevsim geçişleri bir kez daha karşımıza çıkacak ve bu defa Meksika topraklarında dört mevsimi yaşayacağız. İlkbaharda ormanlarda ve tarıma uygun arazilerde yağmur yağacak iken, Yaz mevsiminde ise kıyılarda tropik fırtınalar ve kum fırtınaları gerçekleşecek.

Yeni oyunun bir diğer dikkat çeken özelliği ise diğer oyuncular ile ekip oluşturduktan sonra, devamlılığı olan eğlence ve çeşitli meydan okumalar için Horizon Arcade bölümüne girebileceğiz.

Horizon Open ve Tour sistemlerine bağlı olarak yeni arkadaşlar edinip, yarattığınız eserleri topluluk ile paylaşabileceksiniz. Ne var ki bunun için konsolda Xbox Game Pass Ultimate veya Xbox Live Gold aboneliğine ihtiyacınız olacak.

Forza Horizon 5 Araç Listesi Ortaya Çıkıyor

Söz konusu bir yarış oyunu olduğu için elbette araç zenginliği de her daim büyük önem arz ediyor. Forza Horizon serisi bu zamana kadar oyuncuları bu yönden de epey doyurmuştu. Bildiğiniz gibi Forza Horizon 4 dört yüz araba ile çıkışını gerçekleştirdikten sonra yayınlanan indirilebilir içerikler ile bu sayı yedi yüzün üstüne çıkmıştı. Peki beşinci oyunda durum nedir?

Geliştirici Playground Games, geçtiğimiz ayın sonundan bu yana belirli aralıklar ile Forza Horizon 5 oyununda yer alacak olan arabaların listesini kısım kısım açıklıyor.

Dün itibarıyla, bu sayı 278’i buldu. Oyunun çıkışına kadar hepsi olmasa da çok büyük bir kısmını öğreneceğiz. Güncel listeye baktığımızda ise 1920’li yıllardan günümüze kadar uzanan zamanda çıkan Audi, Aston Martin, Chevrolet, Ferrari, Ford, Honda, Lamborghini dahil sayısız ünlü markanın araçlarını görebilmek mümkün oluyor. Bakalım toplam araç sayısı çıkış gününde ne kadar olacak?

PC (Microsoft Store ve Steam) Xbox One ve Xbox Series için geliştirilmekte olan Forza Horizon 5, 9 Kasım 2021 tarihinde satışa sunulacak. Aynı gün Xbox Game Pass aboneleri de oyuna erişim sağlayabilecekler.

Exit mobile version