Forza Horizon 5 4K Oynanış Videosu ile Şov Yapıyor

Meksika toprakları hiç bu kadar etkileyici görünmemişti...

Forza Horizon 5 4K Oynanış Videosu ile Şov Yapıyor

Forza Horizon 5 4K oynanış videosu yayınlandı. Tam bir görsel ziyafet yaşanan videoya, haberimizin içeriğinden göz atabilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz.


İlginizi Çekebilir: Forza Horizon 5 İnceleme Puanları


Bildiğiniz gibi Forza Horizon 5, esasen 9 Kasım 2021 tarihinde PC (Steam ve Microsoft Store), Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak. Ancak Premium Edition sahiplerine dört gün önceden erken erişim hakkı sunuluyor. Yani özel versiyonu almış olan oyuncular, dün itibarıyla Meksika yollarına çıkmaya başladılar.

Forza Horizon 5 4K Oynanış Videosu Nasıl Görünüyor?

Playground Games stüdyosu tarafından geliştirilmiş olan oyuna erken erişimde bulunan oyunculardan birisi de Youtube kullanıcısı OrcCorp oldu. Kanalı üzerinden yayınladığı video ise, deyim yerindeyse ağzımızın suyunu akıtacak cinsten diyebiliriz. Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz videoya bakılırsa OrcCorp, Forza Horizon 5 oyununa ilişkin olarak GeForce RTX 3070 veGeForce RTX 3080 ekran kartları üzerinde test etmiş.

Ayarlar bölümünde oyunun sunduğu bütün hazır grafik ayarlarının ayrı ayrı denendiği teste bakılırsa, GeForce RTX 3080 ekran kartının 4K çözünürlükte ve en üst ayarlarda 70 – 80 FPS arası bir akıcılıkta oynanabildiğini görebiliyoruz. GeForce RTX 3070 ekran kartında ise bu değerin 59 FPS civarında seyrettiği görülebiliyor.

Önceden yayınlanan fragmanlar ve oynanış videoları olsun, Forza Horizon 5’in görsellik anlamında tam bir ziyafet yaşattığına ikna olmuştuk. Ancak Youtube kullanıcısı OrcCorp tarafından yayınlanan bu videonun ayrı bir seviyede olduğunu söylesek, herhalde yanlış bir yorum olmaz. Ne var ki farkı tam anlamıyla görebilmeniz 4K desteği sunan bir ekran kartına veya televizyona ihtiyacınızın olduğunu söyleyelim, ama 1080p desteği sunan bir ekran kartına veya televizyona da görsel ziyafet yaşamak için yeterli olacaktır.

Forza Horizon 5 Sistem Gereksinimleri

En Düşük Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İdeal Sistem Gereksinimleri

Exit mobile version