Fortnite Travis Scott Konseri! Nasıl İzlenir?

Fornite Tracis Scott konseri nasıl izlenir? Nerede düzenlenecek?

Epic Games, Fortnite için büyük ölçekte etkinlikler getirmeye devam ediyor! Sırada ise 2. konser var, bu sefer konuk Travis Scott. Dünyaca ünlü Rap şarkıcısı Travis Scott Fortnite’ın eğlenceli dünyasında konser verecek. Bu konsere her Fortnite oyuncusu ücretsiz bir şekilde katılabilecek. Fortnite Travis Scott Konseri bu hafta oyuncular ile buluşuyor!


Benzer İçerik: Deadpool Fortnite Oyuncularını Pataklamaya Hazır!  


Fortnite Travis Scott Konseri ile geliyor

Konser 24-26 Nisan tarihleri arasında daha önce eşi benzerine rastlanmamış müzikal bir deneyim sunulacağını düşünüyoruz. Fortnite, Travis Scott konserini çok fazla göz önünde tutuyor ve oyuncuların eğlenceli anlar geçireceğine emin olabilirsiniz. Travis Scott’ın yeni albümünden parçalar konserde olacak. Fortnite’ın sitesinden yapılan açıklamalara göre sürpriz parça da oyunda olabilir! Astronomical, Cactus Jack’in eserlerinden ilham alınarak tasarlanmış Fortnite dünyası oyuncular ile birlikte olacak.

Fortnite-Travis-Scott-Konseri-.jpg

Travis Scott Astronomical etkinliği, birçok yeni üründe oyuncular ile olacak. Yeni kıyafetler, ifadeler ve nice farklı içerikler satın alabilir. İkinci seçenek  de görevleri yaparak bazılarına ücretsiz olarak sahip olabileceksiniz. Astronomical etkinliklerinden birine katıldığınızda aşağıda bulunan görseldeki muhteşem Astroworld Kasırgası planörüne ve iki yükleme ekranı görseline ücretsiz sahip olacaksınız! Bizden tavsiye bu güzel etkinlik ve hediyeler kaçmaz!

Travis Scott Fortnite konseri bu sefer beş farklı zamanda gerçekleşecek.

İşte saatler;

Konsere Nasıl Girebilirim?

Exit mobile version