Fortnite Sıfır İnşa Modu Duyuruldu

Fortnite daha mı eğlenceli halde geldi, ne?

Fortnite Sıfır İnşa Modu Duyuruldu

Kısa süreli sessizliğin ardından, Epic Games tarafından Fortnite Sıfır İnşa modu duyuruldu. Her türden oyuncuya hitap etmeye çalışan Amerika menşeli yayıncı, bizleri yine hayal kırıklığına uğratmadı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Epic Games Bahar İndirimi 2022’yi Kaçırmayın!


Bildiğiniz gibi Fortnite oyununun inşa etme modu, Doctor Strange işbirliği sonrasında sırra kadem basmıştı. Amerika menşeli yayıncı Epic Games, konuya ilişkin bir süredir açıklama yapmadığı için, TweaBR ve HYPEX tarafından ortaya atılan iddialar ışığında, yeni İnşa Yok modunun Tek Oyunculu İnşa Yok Battle Royale olarak adlandırılacağı ve ilerleyen süreçte ikili, üçlü ve takım halinde oynama seçeneklerinin de dahil edileceğini aklımızın bir köşesine not etmiştik.

Fortnite Sıfır İnşa Modu Yayınlandı

Bu hafta içerisinde ise Fortnite internet sayfası üzerinden yapılan yeni duyuru ile Sıfır İnşa, resmiyet kazanmış oldu. Bu mod, inşa yaptığınız normal mod ile birlikte oyuncuların beğenisine sunuldu. Oyuna giriş yaparken oynamayı istediğiniz modlar arasından seçim yapabileceksiniz.

Epic Games internet sayfasında duyuruya özel olarak yapılan açıklamaya bakılırsa Sıfır İnşa, doğrudan savaşa odaklı olacak ve silah, eşya ve hareket becerilerinizi ölçen bir oyun tarzı ile karşımıza çıkacak. Önceden ortaya atılan iddialarda da söylendiği üzere, tekli, ikili, üçlü ve ekip halinde oynayabilmek de mümkün olacak. Bunun için, lobideyken ‘DEĞİŞTİR’ düğmesine basarak Keşfet sayfasına geçiş yapmanız gerekecek.

Yeni modun içeriğinde dikkat çeken bir diğer detay ise, kendinizi savunabilmek için başvuracağınız en büyük yardımcınızın artık şarj edebileceğiniz Kalkan Kaplamaları olacak. Bu kalkan sizi epey iyi bir şekilde koruyabildiği gibi, yakın mesafeli çatışmaların da daha hareketli hale gelmesini sağlıyor.

Sıfır İnşa modunun duyurusuna özel olarak hazırlanmış olan yeni fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz. Oynanışa dair fikir sahibi olabildiğiniz fragmana bakılırsa, Fortnite çok daha eğlenceli bir hale gelecekmiş gibi görünüyor.

İnşa modunun Bölüm 3 Sezon 2 ile kaldırılması, topluluğu kendi içinde ikiye bölmüştü. Ancak bugün yapılan duyuru ile herkes memnun olmuş gibi görünüyor. Peki siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? Sıfır İnşa modunu denediniz mi? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version