Fortnite için Resident Evil İçerikleri Geldi

Chris Redfield ve Jill Valentine için macera henüz bitmedi!

Fortnite için Resident Evil İçerikleri Geldi

Yıldızlar geçidi olan Battle Royale oyunu, karakter kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Şimdi de Fortnite için Resident Evil içerikleri oyuncuların beğenisine sunuldu. Oyun içi mağazadan satın alabilirsiniz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Resident Evil: Welcome to Raccoon City Fragmanı


Epic Games’in Unreal Engine 4 grafik motoruyla geliştirdiği ücretsiz Battle Royale oyunu, 2017 yılında yayınlanmıştı. Kısa süre içerisinde popüler olan oyun, büyük başarılara imza atmış ve Amerikan yayıncı için tam bir para basma makinesi haline gelmişti.

Bölümler ve buna bağlı olarak sezonlar halinde yeni içeriklerin yayınlanmış olduğu Fortnite, yeni içeriklerin yanı sıra, yapılan özel anlaşmalar ile belli başlı oyunlardaki simgesel karakterleri de oyuncular ile buluşturulmaya devam ediliyor.

Hatırlayacağınız üzere, geçmişte Marvel evreninden önemli karakterlerin yanı sıra Aloy (Horizon: Zero Dawn), Lara Croft (Tomb Raider), Kratos (God of War), Mike Lowray (Bad boys) ve Venom, Rick Grimes (The Walking Dead) dahil birçok önemli karakterleri için işbirlikleri yapılmıştı. Şimdi de sıra Capcom firmasının ünlü Resident Evil serisine geldi.

Fortnite için Resident Evil İçerikleri Neler?

Epic Games tarafından yapılan açıklamayla, Resident Evil serisinde birçok tehlikenin üstesinden gelen Chris Redfield ve Jill Valentine karakterlerinin yolu şimdi de Fortnite adasına düştü. Oyun içi mağazadan S.T.A.R.S. Team Set ile sahip olabilirsiniz.

Hem Gizemli Örgüt laboratuvarına taarruzda bulunurken hem de Paralel’in küp canavarları ve diğer oyuncular ile mücadele ederken seçebileceğiniz karakterlerin, tahmin edebileceğiniz üzere alternatif kostümleri de bulunuyor. Bunlardan bir tanesi klasik S.T.A.R.S. iken, Chris Redfield için Resident Evil Village oyunundaki Hound Wolf Squad tarzı kostümü ve Jill Valentine için de Resident Evil 3 (2020) kostümü alternatif olarak seçilebiliyor.

Elbette Resident Evil içerikleri sadece bahsi geçen karakterlerden ibaret değil. Kırmızı ve mavi renk ot alternatifleri ile Green Herb Back Bling, Saving Keystrokes Back Bing ile daktilo, Umbrella tarafından geliştirilmiş olan biyolojik silahlara karşı kullanabildiğiniz Hot Dogger Pickaxe, Stun Rod Pickaxe ve Brolly Stroll Emote gibi seçenekleriniz de bulunuyor.

Son olarak, oyunculara Chris Redfield ve Jill Valentine kostümlerini, Green Her Back Bling ve Saving Keystroke Back Bling içeriklerine S.T.A.R.S. Team Bundle’ı, Hot Dogger Pickaxe, Stun Rod Pickaxe ve Brolly Stroll Emote içeriklerine de S.T.A.R.S. Team Gear Bundle’ı satın alarak sahip olma seçeneği de sunulacak.

Exit mobile version