Fortnite Rekor Kırmaya Devam Ediyor

Fortnite'ı Kurtarmak... -Travis Scott

Fortnite rekor kırmadan bir yıl geçirmeyecek gibi gözüküyor. Sürekli kendini hatırlatan oyundan bir rekor daha geldi. PC, PS4, Xbox, Nintendo Switch ve mobil ile birlikte 5 platformda birden oynanabilen oyun için bu rekorun bir başrolü var. Fortnite’ın yeni rekoru ile alakalı atılan tweet, ayrıntılar ve geri kalan her şey için haberin devamına bakabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Fortnite Travis Scott Konseri! Nasıl İzlenir?


Fortnite Rekor Kırdı! Ama Nasıl?

Geçen yılki Marshmello konseri ile de büyük bir eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşan Fortnite için bu sene işler daha da farklı. 23 Nisan tarihinde başlayan ve 25 Nisan tarihinde yapılacak çift konserle birlikte son bulacak olan Travis Scott konserine büyük bir ilgili bulunuyor.

İlk 2 günkü başarısına bakıldığında tam tamına 12.3 Milyon eşzamanlı kullanıcıya ulaşarak Fortnite, bu alanda yeni bir rekora imza attı. Hem genç nüfusun Travis Scott hayranlığı hem de dünyayı etkisi altına alan pandemi sebebi ile insanların evlerinde bulunması, bu rekorun kırılmasında büyük rol oynadı.

Astronomical etkinliği adı altında gerçekleşen ve yeni bir rekora imza atan Travis Scott konserlerini kaçırdıysanız üzülmeyin. 25 Nisan Cumartesi günü boyunca da toplamda 3 konser daha gerçekleştirilecek. Konser saatlerine buradan veya oyun içi yönergelerden ulaşabilirsiniz.

fortnite rekor


İlginizi Çekebilir: 2020 Oyun Ödülleri Sonuçlandı. Bafta Games Rewards


Sizlerin de konuyla alakalı fikirleriniz varsa hemen aşağıda bulunan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Ayrıca Facebook ve Twitter adreslerimizi takip ederek oyun gündeminden anlık olarak haberdar olabilirsiniz.

Exit mobile version