Fortnite Paylaşımlı Cüzdan PlayStation Konsollarına da Geldi!

V-Papel'leri paylaşabileceğiniz platformlara PlayStation da dahil oldu!

Fortnite Paylaşımlı Cüzdan PlayStation Konsollarına da Geldi!

Oyun dünyasının popüler Battle Royale oyunlarından olup, zaman geçtikçe ününe ün katmaya devam eden Fortnite için yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bugün itibarıyla yayınlanmış olan 20.40 versiyonlu yeni güncelleme ile Fortnite Paylaşımlı Cüzdan özelliği PlayStation 4 ve PlayStation 5 üzerinde de desteklenmeye başladı.


İlginizi Çekebilir: Scarlet Witch Fortnite Evrenine Adım Attı


Fortnite Paylaşımlı Cüzdan PlayStation Kullanıcıları için de Aktif Oldu

Bahsi geçen bu özelliğin oyuncu dostu özelliklerden birisi olduğunu söyleyebiliriz. Ne yazık ki bir açıdan Switch hariç. Nintendo tarafından bu yönde bir hamle gelmediği sürece, konsol kullanıcıları satın aldıkları kredileri diğer konsollara aktaramayacaklar.

Paylaşımlı Cüzdan özelliği güncel haliyle PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, Android tabanlı cihazlar ve bulut oyun sistemlerinde destekleniyor. Haliyle bu platformlardan birine sahipseniz ve V-Papel satın almışsanız, hesabınızı Epic Games hesabınız ile ilişkilendirmeniz durumunda, farklı bir platforma geçiş yapsanız dahi aldığınız krediyi herhangi bir sorun ile karşılaşmadan kullanabiliyorsunuz.

Savaş Bileti, Görev Paketleri veya Dünyayı Kurtar ile kazanılan V-Bucks ise Switch dahil bütün platformlar arasında otomatik olarak aktarılarak kullanılabiliyor. Diğer bir deyişle, sadece satın alınan V-Papel Switch haricindeki platformlara aktarılamıyor olacak.

20.40 versiyonlu güncelleme ayrıca PlayStation 5 ve Xbox Series üzerinde Düşük Girdi Gecikmesi Modu için performans iyileştirmeleri yapılmış iken, PlayStation 5 konsolunda artık 120 FPS desteği ile oynayabilmek mümkün olacak. Bunun için, Fortnite oyununda Ayarlar > Görüntü > 120 FPS Modunu etkinleştirdikten sonra Uygula seçeneğini seçmeniz gerekecek.

Son olarak, 24 Mayıs 2022 Salı günü TSİ 15:59 sıralarında sona erecek olan Paralel Kapışması Haftası ve Kalkan Balonu ve Balon Karşılaşması sizi bekliyor. ‘Kalkan Balonu/Balon deneme süreci sona verdi ve oylamaya hazır!’ noktalarındaki Fon İstasyonları’ndan, istediğiniz eşya için külçe kullanabiliyorsunuz. Dünya genelindeki oyuncuların katılımı ile % 100 fona ulaşan ilk seçenek kazanacak ve eş zamanlı olarak ganimet havuzuna eklenecek.

Sıfır İnşa modunda ise Şok Dalgası Bombası, Pratik Yırtık ve Tren Mahmuzu eşyalarının düşme olasılığı kalıcı olarak arttırılıyor. Daha fazla detaya buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version