Fortnite Oyununa Matrix İçerikleri Gelebilir

Neo veya Trinity olarak oynamak ister miydiniz?

Matrix İçerikleri Fortnite Oyununa Gelebilir

Oyun dünyasının en popüler Battle Royale oyunlarından olan Fortnite, önemli bir işbirliğine imza atacakmış gibi görünüyor. Söylenene göre Fortnite oyununa Matrix içerikleri gelecekmiş gibi görünüyor. Her ne kadar şimdilik resmi bir açıklama olmasa da, geçmişteki işbirliklerine bakacak olursak, Epic Games’in affetmeyeceğine kesin gözüyle bakabiliriz.


İlginizi Çekebilir: Yeni Çıkacak Oyunlar: 22 – 28 Kasım 2021


Epic Games’in Unreal Engine 4 grafik motoruyla geliştirdiği ücretsiz Battle Royale oyunu, 2017 yılında yayınlanmıştı. Kısa süre içerisinde popüler olan oyun, büyük başarılara imza atmış ve Amerikan yayıncı için tam bir para basma makinesi haline gelmişti.

Hatırlayacağınız üzere geride bıraktığımız zaman zarfında, Marvel evreninden önemli karakterlerin yanı sıra Aloy (Horizon: Zero Dawn), Lara Croft (Tomb Raider), Kratos (God of War), Mike Lowray (Bad boys) ve Venom, Rick Grimes (The Walking Dead) ve Chris Redfield ve Jill Valentine (Resident Evil) odaklı birçok önemli işbirliği gerçekleştirilmişti.

Fortnite Oyununa Matrix İçerikleri Gelebilir İddiası

GamesRadar sitesinde yer alan habere göre, Matrix Resurrections filminin vizyona girişini kutlanmak amacı ile Matrix içerikleri Fortine oyuncularının beğenisine sunulabilir. Haberdeki iddiayı ortaya atan ise HYPEX isimli Twitter kullanıcısı. Kendisi Battle Royale oyununa eklenen içerikleri resmi duyurularından önce isabetli bir şekilde tahmin ettiği için, takdir edersiniz ki dikkate alınmaya değer bir konumda bulunuyor.

HYPEX tarafından yapılan paylaşıma göre, yeni güncelleme ile Neo ve Trinity karakterleri Aralık ayının ikinci yarısında Fortnite oyuncularının beğenisine sunulacak. Muhtemelen bu iki karakter de öncekiler gibi oyun içi mağaza üzerinden satın alınabilir olacaklar. Her ne kadar kozmetik odaklı olsalar da, Matrix hayranlarının bu içerikler ile mest olacaklarına şüphe yok. Aynı zamanda yeni filmin tanıtımı için bulunmaz bir fırsat olacaktır.

Son olarak, HYPEX sadece Neo ve Trinty ikilisinden bahsedilmiş olsa da, evrendeki diğer karakterlerin de pakette yer alıp almayacakları merak konusu. Eğer ortaya atılan bu iddia da doğru çıkacaksa, Matrix Resurrections’ın 22 Aralık 2021 tarihinde vizyona gireceğini düşünecek olursak, Epic Games tarafından yapılacak olan duyuru ve beraberindeki detaylar için fazla beklemeyecekmişiz gibi görünüyor. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version