Fortnite iOS Cihazlara Geri Dönüyor

Kullanıcılar için mutlu haber!

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıllarda Fortnite, doğrudan ödeme seçeneği eklenerek ardından App Store kurallarını ihlal etmesinin ardından mağaza üzerinden kaldırılmıştı. Oyuncuları üzen bu kararın ardından, politikalarında esnekliğe giden Amerika menşeli şirketin aldığı yeni karar ile Fortnite iOS cihazlara geri dönüş yoluna girdi. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Death Stranding Director’s Cut’ın iPhone ve iPad Çıkış Tarihi Duyuruldu


Yakın bir zaman önce iOS için yayınlanan 17.4 Beta 1 güncellemesini kullanıcılara sundu. Yeni yazılım güncellemesinin test aşamasındaki bu sürümü ile radikal bir değişikliğe gitmiş olan Apple, App Store dışında uygulama indirme imkanının da yolunu açtı. Şirketin şaşkınlık yaratan bu kararının adından, gözler elbette doğrudan Fortnite oyununa döndü.

Fortnite iOS Kullanıcıları ile Yeniden Buluşmaya Hazırlanıyor

Apple tarafından kullanıcıları fazlasıyla sevindiren bu kararın ardında da Epic Games, Fortnite oyununun iOS tabanlı cihazlara Avrupa bölgesinde 2024 yılında geri döneceğini müjdeledi. Şirketin açıklaması, Üst Yönetici Tim Sweeney tarafından Apple şirketinin duyurularını gereksiz ücretlendirmeler ile dolu rekabete aykırı bir plan olarak eleştirmesinin ardından geldi.

fortnite-ios-geri-donuyor2

Epic Games tarafından verilen bilgilere bakılırsa, bu yıl itibarıyla Epic Games Store uygulaması App Store üzerinde yer alacak ve kullanıcılar Fortnite oyununu uygulama üzerinden cihazlarına indirebilecekler.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version